Setari Cookie-uri

Noile colecții de toamnă – iarnă pentru copii de la Marks & Spencer

Pentru toamna aceasta, Marks & Spencer propune pentru cei mici o colecție de piese confortabile, versatile și ușor de integrat în garderoba de zi cu zi.

Cu țesături foarte fine și de o calitate excelentă, realizată din materiale obținute cu grijă pentru mediul înconjurător, care își menține aspectul pentru mult timp, noua colecție se concentrează pe item-uri ce sunt un must-have în garderoba oricărui copil. O colecție colorată, inspirată din natură, care include imprimeuri și modele jucăușe, pentru a adăuga o notă de bucurie la vestimentația de zi cu zi.

Printre cele mai des întâlnite nuanțe pe care Marks & Spencer le propune pentru acest sezon se numără cele inspirate de toamnă, inclusiv culori neutre și calde, verde kaki, portocaliu ars și albastru marin, combinate cu un amestec de culori pop verde neon, mov strălucitor și roz aprins, pentru a înveseli și a adăuga o explozie de culoare garderobei.

Citește și:

În ceea ce privește imprimeurile, utilizarea cămășilor stil anii '90, în carouri, adaugă o notă creativă acestei game, iar tricourile și treningurile cu grafică colorată te poartă într-o călătorie în natură, cu insigne cu fluturi și broderii deosebite. Mesajele pozitive, în culori îndrăznețe, îi vor face pe cei mici să se îndrăgostească pe loc de noile piese, în timp ce imprimeurile florale vintage și retro aduc un twist sofisticat colecției. Pentru un look stylish , dar și practic, gama de combinezoane și jachete matlasate poate fi ușor de asortat cu o pereche de jeanși sau o salopetă din denim, iar pentru un plus de confort, jachetele Borg sunt alegerea ideală, fiind perfecte pentru temperaturile imprevizibile, în care vremea te ia prin surprindere.

Citește și:

Pentru activități în aer liber, bluzele colorate din polar, cu fermoar, jachetele parka în nuanțe metalice și paltoanele căptușite, cu imprimeuri tip camuflaj, sunt piesele care le oferă celor mici oportunitatea de a se bucura de joacă, fără griji, fiind concepute cu ajutorul tehnologiei Stormwear™, tehnologie care face ca hainele să fie impermeabile.

Noua colecție aduce și o serie de piese pentru momentele petrecute acasă, piese realizate din materiale responsabile, cu imprimeuri atrăgătoare și vesele, pentru o stare de bine. De asemenea, în această gamă sunt incluse și halatele din fleece moale și body-urile colorate, care garantează cel mai bun confort pentru acest sezon.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.