Setari Cookie-uri

5 modele de rochii care trebuie să existe în garderoba fiecărei femei

Rochiile sunt accesorii de bază în garderoba unei femei, fiindcă pot fi purtate și accesorizate în orice context. Descoperă modelele esențiale, mai jos

Indiferent de stil și caracter, rochiile sunt piese esențiale în garderoba unei femei. Pentru că se găsesc în materiale versatile, pot fi purtate în orice sezon, iar accesorizate corespunzător, transformă o ținută banală în una de impact.

Mai jos, sunt cinci tipuri de rochii care trebuie să se regăsească în garderoba oricărei femei, pentru ținute sigure atât de zi cu zi, cât și la evenimente neanunțate.

  1. Rochia midi

Rochiile midi au lungimea ideală pentru a fi purtate atât de femeile înalte, cât și de cele scunde. Sunt feminine și atemporale, iar cu o rochie midi poți crea o ținută de zi lejeră împreună cu adidași sau bocanci, sau una mai elegantă, accesorizată cu pantofi.

Este o rochie comodă și o poți găsi atât cu mâneci lungi sau scurte, cât și cu bretele. Ce face rochia midi să fie specială și o piesă de bază în garderobă este faptul că poate fi purtată în diferite anotimpuri. Vara de sine stătătoare, iar odată ce zilele sunt mai reci, cu un pulover deasupra sau o geacă din denim.

Citește și:

În funcție de imprimeuri și stil, se potrivesc de minune și accesoriile. Dacă încă nu ai o astfel de rochie, este momentul să cauți acele rochii midi casual potrivite pentru tine, fiindcă poți crea cu ușurință o ținută elegantă cu ajutorul lor, dar și una de zi.

  1. Rochia stil cămașă

Rochia în stil cămașă oferă un look relaxat, dar totodată și unul elegant. Secretul stă doar în modul în care îți dorești să o porți și să o accesorizezi.

Spre exemplu, o rochie de acest tip neagră poate fi purtată atunci când simți că nu ai nimic în garderobă care să se potrivească pentru o zi grea la birou. Cu o pereche de adidași sau ghete dacă este mai frig, poți să te simți confortabilă și elegantă în același timp. La fel de bine merge și cu un pulover mai larg cu decolteu în V, un sacou sau o geacă de piele.

Citește și:
  1. Rochia petrecută

Rochia petrecută vine ca un răspuns pentru veșnica dilemă legată de alegerea ținutei potrivite pentru un eveniment neașteptat. Avantajează orice tip de siluetă și se potrivește de minune la orice vârstă.

Poate fi purtată cu sandale vara sau cu pantofi decupați, dar la fel de bine și cu teniși, când este petrecerea celebrării unei zile de naștere. Merge foarte bine dacă alegi o rochie petrecută într-o singură culoare, pentru că te ajută să o combini ușor cu orice ai la dispoziție, în funcție de evenimentul la care participi.

  1. Rochia cu croi drept

Cu toate că la prima vedere poate fi o rochie greu de purtat, un croi drept vine în ajutorul multor tipuri de siluete. Poate fi atât în culori simple sau în materiale diferite, cât și cu imprimeuri bogate.

Citește și:

Totuși, dacă nu ești fana acestui tip de rochie, dar vrei să ai una în garderobă potrivită pentru orice nevoie, atunci alege una într-o singură culoare, de preferabil una neagră sau albă. Prin câteva accesorii, poți face minuni în crearea unei ținute.

  1. Rochia scurtă

Dacă am vorbit de rochiile midi, rochia scurtă nu putea lipsi. Chiar dacă nu te simți confortabil în ea, odată ce alegi un material potrivit, vei vedea că se va plia pe corp cu ușurință.

Este potrivită pentru petreceri, aniversări restrânse sau alte evenimente care necesită ceva mai multă eleganță. La fel, dacă nu obișnuiești să o porți în mod regulat, poți să optezi pentru o rochie scurtă neagră clasică, într-o singură culoare, să te ajute să o accesorizezi în funcție de nevoie.

Citește și:

Prin urmare, rochiile trebuie să existe în garderoba fiecărei femei, fiind potrivite pentru orice eveniment, de la unul elegant până la o simplă plimbare. Cele cinci tipuri prezentate mai sus vor ajuta pe oricine să gândească o ținută rapidă, în cazul lipsei de timp sau creativitate.

Sursa foto: Freepick.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.