Setari Cookie-uri

Noria Anis lansează colecţia Socialite

Noria Anis, brandul românesc de haine premium daywear și cocktail anunţă lansarea noii colecţii de toamnă-iarnă – „ Socialite”, definită de un stil vestimentar clasic pentru ţinutele de zi şi glamour lipsit de efort pentru seară.

Colecția „Socialite” spune povestea unei femei ce inspiră prin oricare apariție o formă de feminitate și naturalețe, interpretate în propriul stil. Cu fiecare colecție nouă, designerul își propune să aducă un element de noutate, în line cu ADN-ul brandului, iar pentru sezonul sărbătorilor, a experimentat cu o țesătură din paiete păstrând aceleaşi siluete feminine.

Consider că o garderobă completă este formată din ținute ce pun în valoareidentitatea unica a purtatoarei. Pentru mesele de Crăciun în familie, propun o rochie petrecută, ce poate fi ușor accesorizată și pentru o ieșire în oraș. Pentru o întâlnire cu prietenii sau o vacanță la munte, recomand rochia din tricot, iar pentru evenimente mai formale, îndemn la o ţinută formată din paiete, mixată cu o textură lucioasă sau un material tricotat pentru un look mai relaxat”, declară Georgiana Roşca, Designer şi Fondator, Noria Anis.

Citește și:

Printre materialele folosite pentru realizarea colecţiei de toamnă-iarnă „ Socialite”, se regăsesc stofele din vâscoză și lână, iar pentru linia cocktail au fost alese materiale prețioase precum vâscoza satinată și paietele. Paleta cromatică include nuanţe saturate de fucsia şi mov, dar și clasicul negru cu un luciu discret pentru a evidenţia eleganța.

Colecţia aduce piese esenţiale pentru o garderobă funcţională precum rochia petrecută, un deux pièces format dintr-o rochie și un sacou ce pot fi accesorizate și separat, iar ca element de noutate, a fost introdusă rochia tricot – o piesă de bază în sezonul rece.

Pentru linia cocktail au fost utilizate texturi prețioase şi materialele precum satinul, vâscoza jacquard.

Citește și:

Piesa vedetă a sezonului este rochia cu fundă, care îmbină un bust din satin cu fundă drapată și o fustă din paiete. În aceeasi grupă creativă, se regăsește și o rochie-sacou din stofă cu o fundă la spate supradimensionată din satin, care se poate detaşa.

Colectia “Socialite” aduce în prim plan modele clasice, cu detalii feminine, acestea putând fi stilizate pentru numeroase ocazii.

De aceea, în fiecare colecție Noria Anis, vom regăsi piese esențiale reinterpretate. Elementele surpriză precum fundele sau texturile din paiete conturează o siluetă clasică şi oferă libertate femeilor să își exprime feminitatea în modul lor propriu.

Noile piese Noria Anis din colecţia „Socialite” sunt disponibile online pe https://noriaanis.ro, în showroom-ul din zona Cotroceni, str. Nicolae Turnescu 15, dar și în magazinele partenere.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.