Setari Cookie-uri

Accesoriul ideal pentru cei care nu se tem să schimbe regulile

Piesele statement must-have pentru pasionații de modă și tehnologie

Stilul vestimentar poate fi cartea de vizită a fiecăruia dintre noi și este una dintre cele mai puternice forme de comunicare non-verbală, o modalitate de exprimare a personalității la îndemâna oricui. În egală măsură, datorită evoluției tehnologiei, nicicând nu am avut la dispoziție atât de multe opțiuni și nu e deloc surprinzător faptul că moda și tehnologia merg mână în mână. De aceea, azi mai mult ca oricând, e ușor să te reinventezi stilistic și nu numai, zi de zi, după propriile reguli. Fiecare dintre noi devine astfel o sursă de inspirație, un trendsetter care trăiește și se exprimă fără teamă sau prejudecați.

În acest context, telefonul a devenit mai mult decât un instrument de comunicare. Acesta s-a transformat nu doar într-o fereastră către întreaga lume, ci a devenit parte a look-ului afișat zilnic, un accesoriu care întregește ținutele prin care arăți lumii cine ești, ce vrei și cum vei schimba normele în materie de fashion. Astfel de elemente transmit, fără rețineri, “sunt autentic, sunt curajos, sunt eu”! Cel mai potrivit exemplu în acest sens este Galaxy Z Flip4, telefonul pliabil care a redefinit design-ul și a inspirat o colecție de genți într-un registru stilistic unic.

Dă „flip” la reguli cu noua colecție capsulă Samsung | Musette inspirată de Galaxy Z Flip4

Sub denumirea și sloganul ”Flip The Design Rules” vei descoperi colecția de mini-genți de piele inspirate de Galaxy Z Flip4, disponibilă acum în magazinele fizice Samsung și Musette sau online, pe Musette.ro, fiind inspirată de elementele comune ale celor două branduri: calitate fără rabat, ingeniozitate, design rafinat și ultramodern.

Gențile sunt realizate din materiale naturale, moderne și premium. Pielea folosită este una biodegradabilă și sustenabilă, tocmai pentru că una dintre valorile comune ale celor două branduri este grija față de mediul înconjurător.

Mai mult de atât, întregul proces de producție al acestor accesorii statement este o investiție în comunitatea locală pentru că gențile sunt 100% made in Romania, realizate la fabricile Musette.

Împreună, Galaxy Z Flip4 și geanta Musette inspirată de smartphone ies din tipare nu doar prin design, ci și prin funcționalitate, dar și performanțe tehnologice, întrucât telefonul poate fi încărcat direct prin geantă, fără a mai fi nevoie să fie scos, pentru un plus de confort.

De asemenea, gențile sunt potrivite chiar și pentru cele mai pretențioase gusturi, fiind disponibile în 5 nuanțe (negru, alb, bej, mov și corai) și se potrivesc cu o multitudine de ținute, fie ele de zi sau de noapte. La fel de important de subliniat este faptul că accesoriile pot fi purtate pe umăr sau chiar direct în mână, având cordoane detașabile.

Galaxy Z Flip4 resetează trendurile

Dacă dăm timpul înapoi cu aproape 20 de ani, unul dintre cele mai cool sentimente din lume era să îți scoți telefonul din buzunar și să îi dai flip ca să îl poți folosi. Galaxy Z Flip4 oferă din nou satisfacția acestui gest, dar la pachet cu toate beneficiile tehnologiei moderne.

De exemplu, cu ajutorul acestuia se pot filma videoclipuri hands-free sau se pot selfie-uri de grup din diferite unghiuri prin plierea parțială a Z Flip4 pentru a activa FlexCam1. Datorită parteneriatului dintre Samsung și Meta, acest modul este special conceput ca să fie compatibil cu Instagram, Whatsapp și Facebook.

Mai mult de atât, telefonul oferă numeroase versiuni pentru selfie-uri de înaltă calitate, direct din ecranul frontal, folosind camera principală și modul Quick Shot îmbunătățit. Înregistrarea unui video de înaltă calitate poate începe în modul Quick Shot și apoi se poate comuta la Flex Mode pentru a continua înregistrarea hands-free fără a opri videoclipul - opțiune perfectă pentru creatorii de conținut și vloggeri.

Atunci când este folosit modul Quick Shot, utilizatorii pot acum să facă selfie-uri în Portrait Mode și să vadă previzualizarea, păstrând raportul de aspect al fotografiilor. Cu o cameră modernizată, echipată cu un senzor cu 65% mai luminos2 alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1, fotografiile și videoclipurile sunt mai clare și mai stabile – fie că este zi sau noapte.

În cele din urmă, pentru a oferi o experiență completă, dacă te-ai hotărât să faci cadou sau chiar să îți faci ție cadou un smartphone Galaxy Z Flip4, pe lângă mini-gențile statement Musette, vei primi și 4 luni gratuite de YouTube Premium.

Prin urmare, pentru cei care vor să reinventeze regulile jocului, să reinventeze moda, să reinventeze tehnologia, opțiunea ideală nu poate fi decât Galaxy Z Flip4 însoțit de accesoriile din colecția capsulă Samsung | Musette.

1FlexCam se referă la experiența folosirii modului Flex. Flex Mode suportă unghiuri între 75° și 115°.


Kudika
19 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.