Setari Cookie-uri

COS ȘI YEBOAH AU DEZVĂLUIT COLECȚIA METAMORPHOSIS ÎN LONDRA PRINTR-UN SHOW IMERSIV OFF-SCHEDULE

METAMORPHOSIS BY COS ȘI YEBOAH VA FI DISPONIBILĂ ÎNCEPÂND CU 1 FEBRUARIE 2023

În seara zilei de 26 ianuarie, COS și YEBOAH au sărbătorit lansarea viitoarei lor colaborări globale printr-o prezentare experimentală în Londra. Proiectând culoare și mișcare pe un spațiu vast circular într-o locație unică, oaspeții au fost imediat integrați în prezentarea inspirată de ciclul de viață al fluturilor.

Poetul și artistul James Massiah a creat un fundal sonor personalizat care s-a corelat cu inspirația generală a colecției, în timp ce paternurile caleidoscopice au stabilit background-ul pentru modele, conducând invitațiii într-o călătorie a metamorfozei. Defilând pe runway, în jurul unei insule populate cu invitați, Massiah a recitat live o compoziție care a continuat narațiunea serii.

Colecția prezintă o combinație de articole basic și articole de îmbrăcăminte streetwear de lux într-o paletă de culori care imbină nuanțe închise cu galben puternic. Croiala clasică soft de la COS se îmbină cu printurile fluture și dungile lui YEBOAH creând o sensibilitate sofisticată - o uniune effortless a celor două branduri. Șepcile și căciuliile oferă un aer relaxat alături de hanoracele tricotate și o jachetă college. Jachetele puffer oferă un cocoon corpului, iar țesăturile din lână RWS în carouri apar ca jachete structurate.

Citește și:

După show, participanții printre care Naomi Campbell, Edward Enninful, Tinie Tempah și Riccardo Tisci au continuat celebrarea în cadrul unei petreceri private. Oaspeții s-au bucurat de un cocktail special creat cu Ramsbury Single Estate Vodka, în timp ce DJ-ii Manny Norte și Taylah Elaine i-au încântat până la miezul nopții. Colecția în ediție limitată va fi disponibilă exclusiv în magazinele COS selectate și cos.com începând cu 1 februarie 2023.

Photos Courtesy of Getty

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.