Setari Cookie-uri

Cum să vă păstrați gențile din piele ca noi

Pielea este un material frumos care a fost folosit pentru a crea genți de damă, pantofi și alte accesorii timp de secole. Cu toate acestea, dacă nu este îngrijită corespunzător, se poate crăpa sau poate deveni fragilă, ceea ce va distruge perechea dvs. preferată!

În acest articol, vom discuta despre cum ar trebui să luați măsuri acum pentru ca aceste momente să nu se mai întâmple, învățând ce cauzează crăpăturile din piele, precum și modalități de reparare a acestora atunci când apar.

1. Investiți într-un balsam de piele de bună calitate

Balsamul pentru piele este secretul pentru a vă păstra accesoriile din piele cu un aspect și o senzație de prospețime. Un produs de înaltă calitate va hidrata și va proteja împotriva crăpării sau uscării - prevenind acele imperfecțiuni enervante care pot strica o ținută altfel perfectă!

2. Evitați să vă expuneți pielea la căldură sau la lumina directă a soarelui

Pielea este un material minunat pentru confecționarea de genți de damă, dar nu este indestructibilă. Asigurați-vă că vă protejați investiția depozitându-le departe de sursele de căldură și ținând exteriorul oricărui articol din piele departe de lumina directă a soarelui atunci când este posibil!

Citește și:

3. Păstrați-vă pielea curată și uscată

Dacă doriți să vă păstrați acele genți de damă în stare impecabilă, asigurați-vă că acestea sunt șterse cu o cârpă umedă după fiecare utilizare. Ștergeți orice umezeală de pe suprafață și lăsați restul să se usuce înainte de a le depozita!

4. Nu vă supraaglomerați geanta din piele

Atunci când împachetați o geantă din piele pentru călătorie, asigurați-vă că nu o supraîncărcați cu un portofel, chei sau snack-uri. Acest lucru poate face ca materialul să se întindă sau să se rupă, ducând la crăpături în timp.

5. Folosiți o eșarfă sau o husă pentru praf atunci când vă depozitați geanta din piele

Atunci când nu le folosiți, asigurați-vă că depozitați genți de damă din piele într-un loc răcoros și uscat. O husă de praf sau o eșarfă poate ajuta la protejarea materialului de deteriorarea mediului în timp ce este depozitat.

Citește și:

6. Aveți grijă cu obiectele ascuțite

Pielea este susceptibilă la zgârieturi și înțepături provocate de obiecte ascuțite. Aveți grijă atunci când împachetați orice obiect ascuțit în geantă și evitați să îl așezați direct pe piele.

7. Evitați contactul cu apa

Apa poate provoca daune serioase pielii, așa că este important să evitați contactul cu materialul, dacă este posibil. Dacă geanta dvs. se udă, asigurați-vă că o uscați imediat și depozitați-o într-un loc răcoros și uscat până când este complet uscată.

8. Nu folosiți substanțe chimice dure pe geanta dvs. din piele

Produsele chimice dure pot îndepărta uleiurile naturale de pe genți de damă din piele, făcându-le să devină uscate și fragile. Când vă curățați geanta, asigurați-vă că folosiți un detergent delicat și evitați orice substanțe chimice dure.

Citește și:

9. Fiți atenți la modul în care vă depozitați geanta din piele

Atunci când nu o folosiți, asigurați-vă că vă depozitați geanta din piele într-un loc răcoros și uscat. Evitați să o depozitați în lumina directă a soarelui sau în apropierea oricăror surse de căldură, deoarece acest lucru poate cauza crăparea materialului.

10. Solicitați ca geanta dvs. din piele să fie curățată și condiționată în mod regulat de un profesionist

Curățarea și condiționarea profesională sunt părți importante pentru a păstra genți sau poșete de damă din piele în stare bună. Acest lucru ar trebui făcut la fiecare 6-12 luni, în funcție de cât de des este folosită geanta.

Pentru ca geanta dvs. din piele să arate și să se simtă cât mai bine ani de zile, este important să urmați aceste sfaturi. Aveți grijă de ele, luându-le uleiul în mod regulat sau curățându-le atunci când este necesar - și vor putea rămâne durabile prin toată uzura provocată de utilizarea zilnică!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.