Setari Cookie-uri

Think pink, unul dintre cele mai iubite street style pentru sezonul toamnă-iarnă 2023 de la Copenhagen Fashion Week

Prezent la Săptămâna Modei de la Copenhaga, Nicholas Atteshlis, care conduce parteneriatele de brand la Zalando Designer, a observat care sunt cele căutate trenduri în materie de street style. Atât participanții în cadrul show-urilor de fashion, cât și locuitorii orașului s-au afișat plini de culoare pe străzi și cu outfituri îndrăznețe și captivante.

Unul dintre trendurile care s-au făcut remarcate este celebrul Think pink. Iar acesta a fost revitalizat odată cu modul îndrăzneț în care Valentino abordează culoarea roz. Pe tot spectrul modei se pot vedea adaptări ale look-ului, începând cu specialiștii, care se folosesc de accesorii, ca pete de culoare roz, pentru a sparge vizual vechiul trend all black everything.

Credit photo: @thestreetpie

Rozul poate fi delicat, senzual, hedonist și ireverent, însă devine o forță specială atunci când vine vorba de puterea sa de a capta atenția. Fie că iubești sau detești, rozul aprins este o tendință de culoare care va rămâne alături noi, cel puțin pentru o vreme.

Credit photo: @thestreetpie

Dacă vrei să scoți orice outfit din anonimat este de ajuns să adaugi un accesoriu, un item sau chiar o pereche de încălțăminte într-o nuanță de roz și vei avea parte de o schimbare esențială. Partea bună este că poți combina culoarea cu orice altceva, chiar și cu roșu! Depinde de tine cât de mult vrei să fii în the spotlight. Consumatorii Zalando Designer optează pentru branduri precum Staud, MM6 și Philosophy pentru a aborda acest look.

Citește și:

Credit photo: @thestreetpie

Așadar, nu uita că de la roz fluorescent la fuchsia, această culoare îndrăzneață și agresivă a devenit norma sezonului. Noile iterații ale culorii aduc cu sine o atitudine cu un vibe curajos și energic, care te vor face să găsești captivantă atracția pink la cote mari, zgomotoase și arzătoare.

Descoperă care sunt brandurile care susțin acest trend în colecțiile lor recente și sunt disponibile pe Zalando.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.