Setari Cookie-uri

Gene mai lungi și sprâncene perfect conturate cu Renovital

Îți dorești sprâncene perfect definite, fără a fi nevoie să apelezi la micropigmentare? Visezi la gene mai lungi cu mai mult volum, care să îți ofere o privire seducătoare și un echilibru perfect al trăsăturilor feței?

AIVI COSMETICS îți propune RENOVITAL – o gamă brevetată, profesională de întreținere a sprâncenelor și genelor, chiar în confortul casei tale.

Henna Sensitive – Vopsea pentru sprâncene cu componentă unică, cu aplicator

Vopseaua HENNA este un mod ușor și practic de colorare a sprâncenelor, deoarece nu necesită oxidant sau combinare de ingrediente, vopseaua fiind astfel mai blândă cu pielea și părul. Aplicatorul și consistența vopselei Henna Sensitive fac aplicarea foarte simplă și rapidă, iar după tratament, sprâncenele capătă o culoare uniformă și naturală. Produsul este disponibil în două nuanțe: negru și maro.

V-Lash - Tratament pentru stimularea creșterii genelor

V-Lash Renovital a fost creat pentru femeile cu genele scurte, subțiri și fragile. V-Lash stimulează creșterea genelor și inhibă pierderea lor, rețeta produsului având ingrediente active special selectate pentru a hrăni genele, acestea devenind mai lungi și cu mai mult volum. Produsul îndeplinește cerințele testului de conformitate cu pielea atopică, sensibilă, ușor iritabilă și satisface cerințele față de produsele pentru proprietățile hipoalergenice declarate cosmetice. Produsul nu provoacă iritații. Poate fi folosit de persoane cu ochi sensibili și predispuși la iritații.

Citește și:

Produsele RENOVITAL sunt disponibile în drogheriile dm din toată țara și online pe https://aivi.ro/collections/renovital

Urmărește-ne pe:

www.facebook.com/aivicosmetics

www.instagram.com/aivicosmetics

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.