Setari Cookie-uri

Modelele de încălțăminte sport recomandate de Selly

Bine ai venit în Wonderland! Selly, vlogger român iubit de către toți tinerii pasionați de mediul digital, te invită să descoperi noua colecție CCC Wonderland Sport, aducând un plus de creativitate și inovație în materie de lifestyle.

Fără îndoială, Selly este emblema generației Z. Activ pe platformele digitale încă din 2012, Selly a reușit să inspire o mulțime de adolescenți până în prezent, fiind considerat drept unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. Odată ce a ajuns în Wonderland, tărâmul brandurilor sport de la CCC, Selly și-a expus preferințele în materie de încălțăminte. Astfel, printre brandurile sale preferate se numără Adidas, Puma, Vans, Reebok, Champion și New Balance. Dar ce modele specifice alege Selly în completarea ținutelor sale fresh? Descoperim împreună inspirația și recomandările sale pentru sezon primăvară-vară.

Clasicii teniși VANS, cele mai noi modele Adidas sau colecția nouă Reebok, sunt doar câteva dintre brandurile favorite din stilul vloggerului. Modelul clasic VANS Filmore preferat de Selly se regăsește la CCC într-o mulțime de culori și modele noi, cu imprimeu. Să nu uităm de cele mai noi modele de încălțăminte sport Adidas, recunoscute pentru confortul și calitatea lor. Unul dintre modelele pe care Selly le-a ales este chiar Adidas Ozelle în nuanța Khaki, perfecți pentru acest sezon pentru design-ul ergonomic. Ce ziceți de Champion? Noul model Champion Rebound Heritage low este cu adevărat potrivit pentru iubitorii de confort! Talpa solidă, materialul rezistent și combinația de culori vii creează un model must-wear pentru un stil urban bine definit. Alte modele pe care Selly le-ar alege cu siguranță pentru o ținută lejeră, dar în tendințe, sunt FILA Orbit Low, Champion Rebound 2.0 Low, Puma Runtamed sau Rebook Ridgeridger.

Citește și:

Cea mai recentă gamă de branduri sport disponibile la CCC propune o nouă viziune asupra stilului urban, abordând o mulțime de culori, modele unice și confortabile, perfecte pentru acest sezon. CCC aduce în prim plan combinații vestimentare, pentru a vă ajuta să descoperiți stilul care v-ar putea reprezenta cel mai bine. Selecțiile lui Selly din noua colecție vă permit să creați cele mai inspirate ținute sport și urbane pentru activitățile zilnice și, totodată, să vă bucurați de confort.

Produsele favorite ale lui Selly din colecția Wonderland Sport sunt disponibile în toate magazinele CCC, în aplicație și pe www.ccc.eu

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.