Setari Cookie-uri

Sezonul acesta se poarta culorile deschise

Odata cu debutul noului sezon, MODIVO prezinta cea mai recenta campanie a sa, care, pe langa o serie de surse de inspiratie in materie de moda, prezinta puterea culorilor si a luminii relaxante. Acesta este primul pas catre noul sezon si o declaratie clara - primavara si vara vor fi pline de optimism si de bucuria exprimarii de sine. Anul 2023 va fi o perioada de schimbare si o gura de aer proaspat in moda.

Mai aproape de natura

Printre tendintele cheie ale primaverii se numara hainele pregatite pentru a petrece timp departe de casa, inspirate din formele organice si tot ce este mai aproape de pamant. Acesta este motivul pentru care unul dintre rolurile principale din imagini este jucat de plantele vii. Acestea apar ca parte a styling-ului, a decorului si, de asemenea, ca substitut al bijuteriilor. Se remarca un styling lejer, plin de dezinvoltura si forme utilitare.

Puterea culorilor

Culorile nu sunt doar un fenomen fizic legat de efectul luminii asupra vederii. Cu ajutorul culorilor exprimam mai mult decat prin cuvinte, ba chiar, acestea ne pot da energie, conform filozofiei puterii ocazionale. In cea mai recenta campanie a sa, MODIVO se concentreaza pe culorile cheie ale acestui sezon: Tranquil Blue, HyperPink si SoftPink, dar nu se opreste aici. Gama de culori este nesfarsita, asa ca in sezonul acesta nu ne este teama nici de modelele puternice si imprimeurile multicolore.

Citește și:

Un vis romantic

O revenire completa la stilul boho nu va fi probabil o optiune in acest sezon, dar introducerea unor elemente ale acestei tendinte va fi la ordinea zilei. Volanele discrete de pe rochii si alte articole de imbracaminte sunt menite sa sublinieze delicatetea. Tesaturile vaporoase confera lejeritate, in timp ce materialele transparente garanteaza intregului look un aer romantic si visator..

Summer essentials

Inaintea fiecarui sezon, merita sa ne ghidam dupa expertii care prezic tendintele pentru a stabili ce va fi un adevarat must-have in garderoba oricarei femei pasionate de moda. In acest an, MODIVO puncteaza cateva lucruri care sunt must-haves. Primul este un palton usor, de preferinta in culori neutre. Trench-ul lightweight nu este menit sa-ti tina de cald, ci are o functie decorativa in primul rand - cu cat materialul este mai subtire, cu atat silueta este mai usoara. Un alt articol este costumul lejer, pe care vara aceasta il purtam alaturi de accesorii sport si il tratam ca pe o tinuta semi-formala. Ultimul idee de luat considerare pentru sezonul urmator este "Glam Future", unde optam pentru piese vestimentare si accesorii in stil futurist, care sunt stralucitoare, metalice si au forme neobisnuite.

Citește și:

New York dandys 2023

In moda masculina, primavara si vara sunt caracterizate de lejeritate si dezinvoltura. Combinatiile neasteptate vor juca un rol principal in look-urile semi-formale si casual. Puloverele sunt din nou in voga, tot mai multe personalitati masculine opteaza pentru alegeri mai indraznete, cum ar fi esarfele, puloverele purtate pe corpul gol si ceva ce a fost controversat cu ceva timp in urma - total look-uri din denim. Stilul barbatesc poate fi definit printr-o combinatie de trei elemente: increderea in articolele vestimentare evergreen, indulgenta in nonsalanta si o nota de nebunie.

Inca de la inceputurile sale, MODIVO a dat tonul modei contemporane prin sute de branduri de top, cum ar fi ONLY, Tommy Hilfiger, Guess, Pinko si Jack & Jones.

Pentru mai multa inspiratie, acceseaza pagina modivo.ro si aplicatia MODIVO.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.