Setari Cookie-uri

Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC

CCC anunță noi beneficii dedicate exclusiv deținătorilor de carduri Club CCC. Astfel, membrii se bucură de o serie de experiențe, recompense, surprize, oferte & promoții speciale, servicii adiționale sau beneficii imediate pe tot parcursul anului. În prezent, aproximativ 420.000 de persoane sunt înscrise în Clubul CCC.

Promoția Zilele Clubului CCC este în derulare până pe data de 2 aprilie (20% discount online, în aplicatie si în magazinele fizice, la produse nereduse pentru cumpărături de minimum 129 de lei), iar permanent Oferta de Bun-Venit prin care clienții beneficiază de 10% discount când se înscriu în Club.

Cardul digital este disponibil în cadrul aplicației mobile CCC, care poate fi descarcată gratuit atât din App Store sau AppGalery, cât și de pe Google Play, iar prin integrarea acestui card in aplicație, clienții au acces la toate informațiile și tranzacțiile lor.

Membrii Clubului CCC pot atinge trei statusuri în funcție de nivelul de achiziție: Standard, Silver și Gold. Fiecare dintre Membrii Clubului își începe aventura cu statutul Standard, dar fiecare achiziție îi aduce mai aproape de nivelul superior. Nivelul Standard aduce o garanție a returnării în 60 de zile a produselor achiziționate fără a prezenta o chitanță, livrare gratuită online a comenzilor de peste 49 de lei, -10% reducere la achiziții sub formă de cadou pentru ziua de naștere și acces la conținut exclusiv în aplicația CCC.

Citește și:

Cardul digital oferă clienților membri o combinație unică de avantaje și o experiență de cumpărături modernă și specială: toate beneficiile se regăsesc într-un singur loc, iar interacțiunea este dinamică și rapidă.

Cumpărăturile convenabile la prețuri atractive nu sunt singurul avantaj al comunității Clubului CCC. Pentru Membrii Clubului Gold și Silver, Partenerii au garantat reduceri excepționale. Au fost pregătite, printre altele, oferte dedicate și prin parteneri, de către Empik Foto, StarGift, 7card@Home, Marionnaud, precum și alții. Toate ofertele partenerilor sunt disponibile pe: https://ccc.eu/ro/club-ccc.

Nu ești încă membru al Clubului CCC? Nu ezita - descarcă aplicația mobilă CCC sau înregistrează-te pe ccc.eu/ro. Alătură-te comunității modei și obține beneficii unice!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.