Setari Cookie-uri

Cum să asortezi ochelarii de soare la o ținută casual? 5 sfaturi

Ochelarii de soare sunt un accesoriu util, dar și foarte chic pe care îl poți purta în orice sezon, nu doar vara. Vestea bună este că, grație varietății de modele disponibile pe piață, aceștia pot fi integrați cu ușurință în look-ul tău, mai ales dacă vorbim despre ținutele casual

Cum să asortezi însă ochelarii de soare acestui stil vestimentar atât de popular? Descoperă sfaturile noastre!

  1. Asortează ochelarii de soare cu restul accesoriilor

Pentru a crea o ținută casual corectă din punct de vedere al compoziției, dar și pentru a obține un outfit clean, primul sfat de care să ții cont este să îți asortezi ochelarii de soare cu restul accesoriilor. Cureaua, pălăria sau brățările trebuie să urmeze aceeași linie de design, menținându-se astfel armonia întregului look.

Inclusiv cromatica ținutei casual trebuie să fie una bine realizată, iar dacă nu vrei să dai greș niciodată în alegerea pieselor vestimentare din componența outfitului apelează la garderoba capsulă. Acest lucru presupune inclusiv alegerea unor accesorii versatile, așa cum sunt și ochelarii de soare cu ramă albă sau cei basic, cu rame negre.

Citește și:

  1. Îndrăznește să faci mixuri jucăușe

Ținutele casual pe care le alegi pentru o ieșire la terasă cu prietenii sau pentru o plimbare în parc îți lasă frâu liber imaginației. În plin sezon de primăvară, cu siguranță că ți-au atras atenția hainele colorate sau îmbrăcămintea cu imprimeuri florale. Așadar, îndrăznește să faci și mixuri stilistice mai jucăușe și mai colorate.

O ținută casual perfectă pentru promenadă în parcul din apropiere poate fi compusă dintr-o fustă plisată purtată cu un tricou și cu o jachetă din denim. Nu uita de accesorii: o poșetă mini stil poștaș, o pereche de teniși confortabili și cireașa de pe tort - ochelarii de soare cu rame robuste.

  1. Mizează pe ochelarii de soare versatili

Indiferent de compoziția ținutei casual pe care o abordezi, e important să știi care sunt cei mai versatili ochelari de soare. Astfel, vei avea certitudinea că alegi de fiecare dată accesorii adecvate outfitului.

Citește și:

Prin urmare, în colecția ta ar trebui să se regăsească modele de ochelari de soare atemporale, ușor de asortat în orice look. Poți miza pe ochelarii cu rame subțiri, precum celebrii ochelari Aviator.

  1. Curăță corespunzător ochelarii de soare

Îți dorești să obții o ținută casual degajată și la modă? Nu doar aspectul hainelor și al accesoriilor este important, ci și modul în care le întreții. Asigură-te că ai întotdeauna hainele curate și călcate și accesoriile îngrijite. Este cazul pantofilor, dar și al bijuteriilor pe care le porți, însă nici ochelarii de soare nu ar trebui să fie o excepție de la regulă.

Pentru a curăța ochelarii de soare utilizează soluții dedicate și lavete moi, special concepute pentru a elimina praful, urmele și zgârieturile fine de pe suprafața lentilelor și chiar a ramelor.

Citește și:

  1. Ține cont de bunele maniere

Ochelarii de soare sunt un accesoriu extrem de cool, care îți pot oferi un look impecabil și atractiv în orice ocazie. Însă, trebuie să știi că există anumite principii de bune maniere în ceea ce privește purtarea lor.

De exemplu, evită să-i porți pe timpul nopții și în spații închise, oricât de mult ți-ar plăcea modelul pe care l-ai ales. De asemenea, la birou și în timpul întâlnirilor de afaceri, ochelarii de soare ar trebui să rămână în toc!

Ochelarii de soare pot completa cu ușurință ținutele casual. Cum zilele însorite și-au făcut deja simțită prezența, grăbește-te să îți alegi modelele preferate de ochelari!

Sursă foto: Lensa

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.