Setari Cookie-uri

Advertorial Wedding trend: Ce pantofi purtăm la nunțile din 2023?

Descoperă cea mai frumoasă colecție de pantofi pentru mirese și invitate la nunțile din acest sezon

Luna mai marchează începutul sezonului nupțial și perioada în care cele mai multe dintre pregătiri ajung în forma finală. Tot acum este momentul în care cele mai multe dintre mirese își aleg detaliile și accesoriile care să întregească ținuta din ziua cea mare. În ceea ce privește reperele stilistice din acest an, trendurile se îndreaptă către croieli cu linii bine definite, moderne, aproape arhitecturale. Prin urmare, pantofii de mireasă s-au îndepărtat de albul clasic pentru a lăsa loc accentelor de culoare care să simbolizeze personalitățile mireselor. În cazul în care te pregătești să îmbraci rochia albă sau te numeri printre invitatele nunților din acest sezon, am pregătit pentru tine un scurt ghid al pantofilor în vogă din vara anului 2023. Selecția noastră face parte din colecția Deichmann dedicată nunților în care vei găsi pantofi spectaculoși, dar la un preț mai mult decât prietenos cu bugetul total dedicat marelui eveniment.

Pantofii pentru ceremonie

Prima noastră sugestie sunt sandalele CTW într-o nuanță curajoasă de roz inspirată de Viva Magenta, culoarea anului 2023. Acestea au un toc bloc foarte comod, nu mai înalt de 6 cm. Prin urmare, nu doar că îți vor pune în valoare ținuta, dar îți vor oferi și un plus de confort atât de important într-o astfel de zi plină. Mai mult de atât, aceste sandale sunt ideale în special dacă în buchetul tău de mireasă se împletesc tonuri delicate de roz.

Un alt trend internațional în ceea ce privește pantofii de nuntă este jocul cromatic al nuanțelor metalizate. Prin urmare, dacă ești o mireasă non-conformistă care și-a organizat nunta după propriul set de reguli, cu siguranță vei avea o ținută pe măsură care va fi pusă în valoare de pantofi în culori îndrăznețe cu patină metalică. Le poți alege în armonie vizuală cu celelalte elemente ale nunții sau în funcție de stil. Dacă îți dorești un aer de rebeliune cu o notă elegantă, varianta ideală pentru tine sunt pantofii CTW verde metalizat cu vârf și toc ascuțit de 8, 5 cm.

În cazul în care îți dorești o pereche de pantofi cu o textură complet surprinzătoare, propunerea noastră sunt pantofii din denim cu toc Claudia Ghizzani. Materialul inedit din care sunt confecționați îți va garanta o apariție de neuitat și pe lângă acest aspect, au avantajul de a fi foarte confortabili.

După câteva ore bune de stat în picioare, atunci când s-au terminat ceremonia și ședințele foto, multe dintre mirese aleg să își schimbe încălțămintea cu sandale sau pantofi care să le permită să danseze toată noaptea. Dacă optezi pentru propunerile noastre din colecția Deichmann, vei găsi aici echilibrul perfect între stil, comoditate și preț.

Sandalele cu scai CTW pot fi o opțiune ideală ca să dai startul petrecerii pentru că picioarele tale se vor simți răsfățate datorită tălpii de spumă. Mai mult de atât, sistemul lejer de închidere îți va permite să dansezi toată noaptea. De asemenea, acestea sunt prevăzute cu mici detalii strălucitoare care să îți amintească de faptul că tu ești regina serii.

În cazul în care nu vrei să renunți la tocuri nici în timpul petrecerii, îți propunem o variantă care îmbină comoditatea cu eleganța clasică. Pantofii roșii CTW cu toc foarte confortabil bloc îți vor da acel aer jucăuș care să te țină pe ringul de dans toată noaptea.

Află ce pantofi ți se potrivesc în funcție de zodie și ce trebuie să faci ca să câștigi un voucher Deichmann din testul de mai jos!

Repere stilistice pentru invitate și domnișoare de onoare

Dacă te numeri printre invitate și în mod special pentru domnișoarele de onoare, confortul și stilul sunt cele două elemente pe care trebuie să le iei în considerare atunci când alegi accesoriile. Cu siguranță ai văzut acele fotografii cu domnișoare de onoare îmbrăcate într-o uniformă nupțială care nu vorbește prea mult despre personalitatea fiecăreia dintre ele. O bună modalitate de a rupe acest tipar este cu ajutorul unor pantofi cu același design, dar în culori diferite, îndrăznețe.

O primă sugestie sunt pantofii Sling cu toc metalizat disponibili pe roz sau pe lila. Comozi și cu un aer ludic, aceștia se pot transforma în punctul central al ținutei.

Pentru invitatele sau domnișoarele de onoare care preferă aceste nuanțe, însă vor să opteze pentru variante fără patina metalizată, propunerea noastră sunt pantofii cu toc bloc Graceland care oferă un contrast surprinzător cu ținutele clasice black-tie.

Colecția Deichmann abundă de propuneri stilistice potrivite oricărui stil, indiferent dacă ești cea care spune DA sau dacă ești invitată la un astfel de eveniment fericit. Cu aer eclectic sau, din contră, foarte elegant, confortabili și accesibili, pantofii Deichmann sunt acel detaliu special care îți vor completa ținuta.

Foto prima pagina Lobachad/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.