Setari Cookie-uri

Trench-ul, itemul necesar oricărei primăveri

Pentru acele zile cu vreme mohorâtă, în care ai nevoie de inspirație, am pregătit câteva recomandări de styling care să pună în evidență întregul outfit.

Cum vremea de afară este din ce în ce mai imprevizibilă, nu este de mirare că trenciurile au fost un must-have pentru iubitorii de modă, mai ales în trecerea de la un sezon la altul. Chiar dacă poate părea că se încadrează adesea într-o zonă business-casual de îmbrăcăminte exterioară, trenciurile sunt incredibil de versatile. Pentru acele zile cu vreme mohorâtă, în care ai nevoie de inspirație, am pregătit câteva recomandări de styling care să pună în evidență întregul outfit.

Fie că porți trenciul cu mom jeans sau cu o fustă peste genunchi dintr-un material care imită pielea - acest model, în mod clar vei face o apariție. Pentru situațiile în care optezi pentru ceva lejer, o pereche de sneakers e întotdeauna binevenită în orice outfit, pe lângă look-ul young și fresh, te vei simți confortabil întreaga zi. Unul dintre lucrurile cool legate de trenci este că îl poți pune peste un hanorac și să ai în continuare un fashion moment. Dacă vremea îți permite, caută un trenci ușor de primăvară, într-o culoare neutră, astfel încât să poți așeza dedesubt bluzele sport sau hanoracele tale preferate.

Citește și:

Dacă iubești momentele de throwback, ai putea să înclini spre un accesoriu inedit cum ar fi această geantă cu detalii glamouroase din perle. Vei avea un touch vintage pe care îl poți duce mai departe cu accesorii de culoarea smaraldului sau navy, ceea ce cu siguranță va potența topul brodat în nuanțe neutre sau cămașa pe care o porți pe sub trenci. Întoarce toate privirile în cel mai simplu mod, purtând o pereche de cizme din piele întoarsă și ochelari cu rame retro care să armonizeze cromatica și texturile outfitului.

În anii ’80, trenciurile pentru femei au luat repere din îmbrăcămintea pentru bărbați, rezultând siluete supradimensionate care au servit unui stil mult mai minimalist. În această primăvară, moda acelor ani s-a întors, în topul preferințelor fiind modelul cu mâneci foarte lungi, având o curea supradimensionată și volum în partea de sus.

Citește și:

Dacă ești în căutare de inspirație pentru outfituri nelimitate, poți găsi pe platforma www.zalando.ro cea mai variată selecție de fashion, cu peste 1.700 de branduri și 350.000 de produse care să te încânte.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.