Setari Cookie-uri

Reserved dă startul verii cu o colecție inedită!

Cu gândul la vacanța de vară, Reserved te poartă într-o excursie stilistică inspirată de frumoasele priveliști din Bali. Aceasta a fost locația unde colecția Summer Moon On a prins contur printr-o sesiune foto. Întreg shooting-ul transpune o energie effortless, unde hainele și accesoriile îți acordă o libertate de mișcare nelimitată și o eleganță aparte.

Colecția combină 2 teme: romantică, unde volanele, bretele legate diferit și croiul intrigant sunt elemente centrale, și una ”pastorală”, care ne duce cu gândul direct la ideea de artizanal - materiale croșetat și macrame, pline de detalii ajurate complexe, în nuanțe naturale. Propunerile în materie de costume de baie sunt extraordinar de diverse, de exemplu, costume de baie dintr-o singură piesă care păstrează o aparență mai clasică sau revelatoare și diferite tipuri de bikini care pot fi combinate, precum și piese complementare - kimono-uri, poncho și pelerine. Toate acestea vin însoțite de pălării din paie de diverse forme și dimensiuni și genți împletite - ideale pentru a ține toate accesoriile necesare de plajă. Colecția Summer Mood On se bucură și de o gamă de încălțăminte, unde șlapii și sandalele sunt asortate cu restul colecției, în nuanțe naturale de bej și crem, cu accente negre și elemente împletite, cu talpă plată sau toc mic.

Citește și:

Un alt detaliu care ne-a impresionat este cum bretelele sunt late, înguste sau detașabile, iar decolteul poate varia la fel de mult - modest, revelator, asimetric -, iar nu în ultimul rând, linia chiloților poate fi înaltă sau joasă, cu detalii distinctive ce-ți vor face garderoba de vacanță să strălucească. De asemenea, rochiile ajurate sau seturile cu pantaloni îți vor oferi inspirație în materie de look-uri văratice. Reserved îți permite astfel să îți găsești costumul de baie care se pliază perfect pe silueta și stilul tău, dar mai ales, locul în care alegi să-ți petreci vacanța.

Gama de culori din colecție se bazează pe nuanțe calde de coral, portocaliu și bronz cacao; ele sunt combinate cu alb și negru, oferind un contrast superb.
Deși există o lipsă a pattern-urilor, aceasta este echilibrată perfect de abundența texturilor și a țesăturilor. Dungi din material textil, dantelă, modele ajurate și croșetate - acestea fac întreaga colecție cu adevărat unică și atrăgătoare. Animal print-ul este ușor abstract, combinând modelul de piele de șarpe și leopard în nuanțe de alb, negru și bej.

Citește și:

Descoperă colecția Summer Mood On în magazinele Reserved și online pe reserved.com.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.