Setari Cookie-uri

Colecția Primăvară/Vară 2023 Gérard Darel

Gérard Darel, brand-ul dedicat calității, propune o colecție de Primăvară/Vară care mixează subtil aerul contemporan cu linii clasice, veșnic chic si modern.

Cunoscut în special pentru accesoriile din piele și pentru înclinația către materiale extraordinare, designerii oferă articole din piele moale, piele de cea mai buna calitate, catifea sofisticată sau tricotaje viu colorate. Printre produsele iconice ale brand-ului se numără colierul Jackie Kenedy, puloverul Marylin Monroe și jeanșii ANNA, cu talie înalta, prezenți și în colecția acestui sezon în mai multe culori si imprimeuri.

Ca de fiecare dată, piesele de rezistentă ale colecției o constituie rochiile, în special cele din mătase. Rochiie de zi sau de seară, de birou sau de cocktail, cu imprimeuri florale sau neutre, sunt adaptate trendurilor, urmărind confortul mișcării și strălucirea celor care o poartă. De asemenea, unele dintre culorile în tendințe din acest sezon – roz fucsia, galben, albastru marin sau verde se regăsesc și în colecția Gérard Darel Primăvară/Vară 2023.

Citește și:

Colectia de sezon a fost prezentată în cadrul unui eveniment Xclusive by Băneasa Shopping City iar printre cei prezenți au fost reprezentanți din presă și influenceri, dintre cei apropiați brand-ului, precum Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Cristina Stănciulescu, Roxana Voloșeniuc, Dana Sota, Anca Serea, Diana Munteanu sau Alina Tanasă (Fabulous Muses).

Piesele din această colecția Primăvară/Vară 2023 Gérard Darel sunt disponibile exclusiv în magazinul din Băneasa Shopping City.

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.