Setari Cookie-uri

20 de perechi de sandale numai bune pentru vară

Când spui vară, te gândești instant la sandale! Iată recomandările noastre pentru acest sezon!

Vremea foarte călduroasă ne îndeamnă să ne îmbrăcăm din ce în ce mai lejer, iar încălțămintea joacă un rol important în confortul nostru zilnic. Nimic nu se asortează mai bine cu ținutele de vară decât o pereche de sandale bine aleasă. Și pentru că toată lumea are preferințe diferite, am strâns în galeria foto 20 de perechi de sandale care să se potrivească atât rochiilor vaporoase de vară, cât și ținutelor cu elemente din denim.

Cele mai purtate modele de sandale în această vară:

1. Sandalele cu platforma

Sandalele cu platformă sunt piesa de rezistență a fiecărei veri. Dacă îți dorești un pic de înălțime fără să sacrifici confortul, ele reprezintă opțiunea ideală. Multitudinea de stiluri, de la platforme cu talpă subțire și discretă până la cele cu o platformă înaltă și îndrăzneață, oferă versatilitate și avantajează orice siluetă.

Citește și:

2. Sandalele cu șireturi

Sandalele cu șireturi sunt una dintre cele mai sexy perechi de încălțăminte pe care le poți purta în această vară. Pentru întâlniri romantice sau pentru sezonul nunților, acestea vor atrage cu adevărat privirea asupra picioarelor tale!

3. Saboți

Un alt model foarte popular vara aceasta sunt saboții. Combinația de inspirație naturală a tocului de lemn împreună cu elementele din piele face ca saboții să ne cucerească prin simplitatea lor. Complimentează foarte bine atât ținutele casual, cu piese din denim, cât și pe cele office chic.

4. Sandalele cu talpă joasă

Unele zile de vară cer confort la maxim. Fie că ești în concediu și descoperi noua destinație, fie că ai o zi încărcată în oraș, sandalele cu talpă joasă pot fi prietenele tale cele mai bune. Detalii cu ținte, franjuri sau flori le vor scoate din anonimat fără a sacrifica elementul comod.

Citește și:

5. Sandalele colorate

De câteva sezoane, pantofii colorați au devenit din ce în ce mai populari, iar sandalele nu se feresc nici ele de culoare. De la nuanțele pastelate de lila și bleu, până la cele aprinse de magenta, portocaliu și lime, acestea oferă o paletă cromatică pentru toate gusturile și toate ocaziile. Sandalelor aurii și argintii li s-au alăturat cele în nuanțe metalice de roz, verde și albastru. Sandalele colorate devin elementul surpriză oricărei ținute.

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.