Setari Cookie-uri

HELMUT LANG ACUM DISPONIBIL PE ZALANDO: EDITORIAL EXCLUSIV CU RINA SAWAYAMA

Zalando, una dintre cele mai importante platforme online de fashion și lifestyle din Europa, continuă să își extindă oferta pentru categoria Designer prin integrarea brandului de lux Helmut Lang.

CP

Fondat în 1986, brandul este renumit pentru designul său utilitar cu o abordare minimalistă, reușind să își impună gândirea nonconformistă la nivel global. Peter Do, recent numit în poziția de Director Creativ al Helmut Lang, continuă să consolideze recunoașterea brandului, concentrându-se pe meșteșugul tradițional și inovație, pentru a livra produse de calitate și utilitate modernă, capturând spiritul New York-ului de azi.

Pentru a sărbători lansarea primei sale colecții Helmut Lang pe Zalando, Peter Do a realizat styling-ul pentru un editorial de modă, având-o ca model pe prietena sa apropiată și ambasadoarea Zalando pentru Designer, Rina Sawayama. Prezentând cele mai recente creații ale lui Do, care a creat un „sistem de îmbrăcăminte” - o nouă modalitate de a gândi crearea și purtarea hainelor - editorialul prezintă piese iconice și semne distinctive ale brandului Helmut Lang, cum ar fi costumul cu centură de siguranță.

Citește și:

Rina Sawayama, muziciană și actriță, spune: „Această colecție este plină de siluete atemporale. Piesele sunt purtabile, elegante, și mă pot vedea purtându-le și în sezoanele viitoare. Croiala incredibilă a lui Peter a fost un element de bază al acestui proiect - este uimitor cum o ținută poate transforma modul în care te simți, iar în piesele sale, m-am simțit cea mai puternică versiune a mea.”

Noul editorial exclusiv face parte din parteneriatul în desfășurare al Zalando cu Rina Sawayama, în calitate de ambasador al brandului, pentru categoria Designer și modă de lux în 2024. La începutul acestui an, Zalando a anunțat parteneriatul pentru a sărbători noua experiență îmbunătățită a categoriei Designer de pe site - un spațiu elevat care oferă o nouă perspectivă asupra experienței Designer, aducând în prim-plan conținut captivant și inspirând consumatorii să exploreze și să-și exprime autenticitatea prin modă.

„Suntem încântați să îl primim pe Helmut Lang pe Zalando și să oferim clienților noștri o selecție captivantă a stilurilor sale iconice. Acest parteneriat și noul editorial cu Rina se încadrează perfect în strategia noastră de a ne concentra asupra convenienței și varietății, oferind o experiență de cumpărături proaspătă, diferențiată și inspirațională în categoria Designer pentru noua generație de consumatori de lux”, spune Lena-Sophie Röper, Director General, Designer la Zalando.

Colecția Helmut Lang este disponibilă acum pe zalando.ro.

@Zalando

@Helmutlang

@Rinasonline


Kudika
15 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.