Setari Cookie-uri

Victoria’s Secret îți pregătește evadarea de vară

Soarele te cheamă, vei răspunde oare? Fă-ți bagajele de vacanță cu noua colecție de costume de baie, ținute de plajă și alte articole sexy.

CP

Pășește către viitor cu siluete clasice de vară inspirate anii ‘90s și început de anii 2000. Poartă cu încredere o paletă de culori și o arhivă de croieli inspirate din nostalgie, dar cu un aer împrospătat și actual, în tendințe.

Bombshell Isle

Și dacă vorbim despre prospețime și vacanță, evadează în ape de cristal albastru. Bombshell Isle îmbină arome florale persistente cu nucă de cocos cremoasă pentru o semnătură înviorătoare. Ca atingerea unei adieri răcoroase, note cu parfum de ocean mângâie inima opalescentă a unui bujor perlat. La bază, descoperim lemn de santal și boabe de tonka, pentru o experiență completă de insulă exotică. Descoperă luxul paradisului.

Această ediție limitată Bombshell Escape e o abordare liberală a parfumului numărul 1 din America.

Citește și:

Aventura te așteaptă.

Bombshell Escape evadează din cotidian și descoperă paradisul cu guava tropical și revigorant, care energizează simțurile ca o explozie de fruct roz. Evadarea continuă într-un acord marin. Nota de mijloc e un bujor strălucitor care se răsfață în soare. Odată ce pătrunzi în jungla tropicală, palmierii te învăluie în arome de lemn și frunze acoperite de rouă, pentru o bază radioasă și proaspătă.

Ce spune parfumierul
“Am vrut să transport Bombshell într-un paradis luxuriant. Am fost scufundat complet în atmosferă tropicală technicolor și am știut că acesta e locul perfect pentru următoarea noastră aventură.” —Laure Breysse, parfumier

Familia de parfumuri: Tropical Floral
Note: Guava zemoasă • Bujor strălucitor de vară • Palmieri bogați

Citește și:

Colecția cuprinde:

Apă de parfum în variante de 50ml și 100ml
Cea mai concentrată și pură versiune a parfumului.

Apă de parfum spray de călătorie 7ml
Cea mai concentrată și pură versiune a parfumului — într-o variantă ideală de călătorie.

Mist de parfum 250ml
O variantă mai ușoară a parfumului.

Loțiune parfumată 250ml
Mătăsoasă și parfumată, combină cu Apă de Parfum sau Mist pentru o experiență persistentă.

Loțiune gel răcoritoare 200ml
Hidratantă ca roua, o formulă ușoară, care împrospătează pielea.

Descoperă aroma unei escapade tropicale și noile tale ținute de plajă favorite în cele trei magazine din București: Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni și Mega Mall sau pe victoriassecret.ro.


Kudika
16 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.