Setari Cookie-uri

Sursa de inspirație pentru creatorul de modă Cristian Samfira la Romanian Fashion Week

Cum a arătat colecția Super Symbol Design?

CP

„De mai bine de 20 de ani, semnătura mea este reprezentată de forme geometrice. Iubesc liniile simple, iar în cadrul acestei colaborări am avut oportunitatea de a folosi smartphone-ul ca accesoriu fashion. Seria HUAWEI Pura 70 arată, în primul rând, foarte bine și a avut la bază un concept care mi s-a potrivit de minune. Ținutele mele de la Romanian Fashion Week au fost minimaliste, dar în același timp sofisticate și moderne, atribute care descriu foarte bine și telefoanele”, a declarat Cristian Samfira.

„Suntem mândri de această colaborare și de faptul că Seria HUAWEI Pura 70 a putut fi admirată de miile de spectatori prezenți la Iași. Cristian a integrat cu eleganță și discreție telefoanele în colecția sa. Este o asociere premium și ilustrarea cea mai potrivită a strategiei noastre de brand, Fashion Forward, în care tehnologia și moda sunt aduse în același loc și reușesc să ne surprindă”, a spus Ana Macsim, Marketing Manager Huawei Consumer Business Group România.

Citește și:

Seria HUAWEI Pura 70, o declarație de stil

Seria HUAWEI Pura 70 vine cu o estetică modernă și inovatoare. Vârful de gamă, HUAWEI Pura 70 Ultra, are o textură unică, Starry Pattern Design, inspirată de luminile strălucitoare de pe suprafața râului Sena pe timp de noapte, care formează un model înstelat. Carourile delicate completează tabloul. Suprafața spatelui dispozitivului este realizată din piele vegană fină, iar eticheta XMAGE oferă produsului o notă suplimentară de rafinament. HUAWEI Pura 70 Ultra este disponibil în culorile clasice, negru și alb, completate de o variantă verde, inspirată de cupola Grand Palais din Paris, și o nuanță de maro-cafea. Celelalte două modele, HUAWEI Pura 70 și Pura 70 Pro, vin în variantele negru și alb.

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 sunt disponibile în România la următoarele prețuri recomandate de vânzare:

Citește și:

HUAWEI Pura 70 Ultra 16GB + 512GB – 7.499 lei

HUAWEI Pura 70 Pro 12GB + 512GB – 5.999 lei

HUAWEI Pura 70 12GB + 256GB – 4.999 lei

La achiziția oricăruia dintre modele, în perioada 22 mai - 30 iunie 2024, de pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiază de următoarele cadouri și avantaje:

  • Căști audio HUAWEI FreeBuds 5i

  • Husă de protecție

  • Garanție extra 12 luni

  • Un cupon suplimentar în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea unui HUAWEI WATCH GT 3 sau pentru a obține o reducere de preț la alt produs. Un singur cupon poate fi utilizat într-o comandă.


Kudika
27 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.