Setari Cookie-uri

TOMMY HILFIGER SĂRBĂTOREȘTE STILUL DE VARĂ CU O COLECȚIE CAPSULĂ ALEASĂ ÎN COLABORARE CU SOFIA RICHIE GRAINGE

Tommy Hilfiger prezintă colecția și campania de vară 2024, aleasă cu atenție de către Sofia Richie Grainge, un simbol global al stilului. Ca parte a unui contract multianual cu Sofia, capsula Sofia for Tommy este o invitație personală de a explora codurile îmbrăcămintei de vară printr-o viziune comună a stilului effortless. Perfectă atât pentru escapadele la malul mării, cât și pentru vacanțe șic în oraș, această colecție de vară vă garantează că pregătirea bagajelor de sezon e floare la ureche.

„Colecția de vară a lui Tommy are toate componentele pentru a obține cea mai bună garderobă de sezon”, a spus Sofia Richie Grainge. „Această selecție de piese clasice drăguțe și ușoare pentru vremea caldă este conceputăpentru a-ți accentua stilul și pentru a te face să te simți liberă și încrezătoare. Aceasta este selecția mea, aleasă cu grijă pentru un moment perfect de vară.”

„Sofia are un stil impecabil care inspiră o generație”, a spus Tommy Hilfiger. „Sunt atât de încântat să văd colecția noastră de vară prin ochii ei, deoarece aduce perspectiva ei personală la această ediție. Farmecul său relaxat și sofisticat prezintă o viziune autentică pentru stilul american.”

Colecția de 12 piese îmbină gustul lui Grainge pentru lux accesibil cu stilul Classic American Cool al mărcii. Eleganța verii este reflectată de o rochie midi vaporoasă croșetată și de un sacou și pantaloni din in. Cămașa albă Oxford, tricourile varsity și bikinii reversibili rămân elementele de bază ale verii, în timp ce tendințele cele mai recente în materie de accesorii includ mocasini penny, ochelari de soare șic și genți din piele.

Citește și:

Capsula de vară impecabil îngrijită de Sofia face parte dintr-o colaborare de doi ani ca ambasador al mărcii TOMMY HILFIGER Womenswear. Cu o afinitate naturală pentru stilul care inspiră o generație, Sofia aduce o viziune rafinată, optimism natural și gustul pentru luxul accesibil la ADN-ul Classic American Cool al brandului pentru vara 2024 dar și pentru anii următori.


Kudika
3 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.