Setari Cookie-uri

Pielea sexy este o piele sanatoasa

O piele stralucitoare, fina, neteda, catifelata si moale este o piele cu adevarat ingrijita. Sexualitatea nu se caracterizeaza doar prin vestimentatie, accesorii si flirt, ci si prin naturaletea si sanatatea intregului corp. Pielea poate fi considerata cel mai mare accesoriu al femeii, fiind purtat in orice ocazie si potrivindu-se cu orice tinuta, indiferent de stil.

O piele stralucitoare, fina, neteda, catifelata si moale este o piele cu adevarat ingrijita. Sexualitatea nu se caracterizeaza doar prin vestimentatie, accesorii si flirt, ci si prin naturaletea si sanatatea intregului corp.
Pielea poate fi considerata cel mai mare accesoriu al femeii, fiind “purtat” in orice ocazie si “potrivindu-se” cu orice tinuta, indiferent de stil.

Doctorul dermatolog Lancer a dezvaluit cateva trucuri pentru o piele sanatoasa si ingrijita. Revista “O, The Oprah Magazine” a publicat sfaturile lui Lancer.

1. Gatul, decolteul si bustul

Baile de soare in care uleiul de plaja iti prajeste pielea nu sunt deloc sanatoase pentru tine deoarece, odata cu trecere timpului, pe piele vor aparea pistrui, pete sau riduri.

Pielea de pe gat, decolteu si bust este foarte subtire si are nevoie de ingrijire. De aceea este indicat ca atunci cand aplici creme sau masti pe fata sa aplici si in aceste zone.

2. Maini si brate

Nimic nu iti poate trada adevarata varsta mai repede decat mainile. De aceea, trebuie sa ii dai oferi foarte multa atentie acestei parti a corpului tau. Odata cu trecerea timpului pot aparea probleme legate de pigmentare, precum si de ridurile inestetice sau de uscarea pielii mainilor.

Foloseste exfoliant si lotiune de corp pe intreaga suprafata a mainilor si a bratelor si nu renunta la exercitiile necesare pentru mentinerea tonusului muscular. Doar nu vrei sa ai acele aripioare respingatoare in locul tricepsilor.

3. Picioare si talpi

Singurul lucru pe care trebuie sa il faci pentru aceasta zona a corpului este sa mentii pielea neteda si hidratata.

Pentru picioare frumoase, nu ignora pedichiura. Exista multe femei care trec cu vederea si nu isi ingrijesc unghiile de la picioare, insa cu totii stim, in special barbatii, ca picioarele ingrijite emana senzualitate si sezualitate.

De asemnea, folositi lotiuni exfoliante pentru a indeparta celulele moarte si creme hidratante pentru catifelare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.