Setari Cookie-uri

Galerie foto: Castigatoarele Kudika la Syoss Hair Academy

Tu stii sa te vopsesti sau sa te coafezi singura?

Tu stii sa te vopsesti sau sa te coafezi singura?

Weekendul trecut echipa kudika.ro a fost rasfatata de expertii Syoss, la Syoss Hair Academy. Alaturi de peste 150 de femei curajoase, am participat la lectiile de hairstyling oferite in prima academie de self-styling din Romania. Norocoasele castigatoare ale concursului organizat de Syoss si kudika.ro s-au transformat in „eleve” pentru o zi si au invatat de la stilistii Syoss cum pot avea un par frumos si sanatos, fara a intra saptamanal intr-un salon de coafura. Mai mult, daca vor urma sfaturile stilistilor, cele peste 150 de femei care au trecut pragul Syoss Hair Academy isi vor putea realiza coafuri ca la salon, numai ca la ele acasa, in fiecare zi, cu ajutorul produselor Syoss cu formule profesionale si care pot fi achizitionate la preturi extrem de avantajoase din orice magazin sau farmacie.

Stilistii au oferit si cateva reguli de baza in ingrijirea si aranjarea parului, pentru ca acesta sa arate exceptional: in primul rand e necesara utilizarea unui sampon adecvat tipului de par, iar la fiecare spalare, dupa samponare, trebuie aplicat balsamul de par potrivit (intotdeauna pe lungimea firului de par si niciodata la radacina). Doamnele care folosesc placa de intins parul, foehnul sau ondulatorul trebuie sa foloseasca Syoss Heat Protect Styling-Spray, inainte de utilizarea acestor dispozitive, pentru a proteja parul de efectele negative ale temperaturilor ridicate. Un par fara volum are nevoie de Syoss Hair Thickening Fluid si de Syoss Volume Styling-Mousse, iar un par care se electrizeaza si trebuie texturizat are nevoie de putina Syoss Fibre-Cream (ceara).

Printre „studentele” Syoss Hair Academy s-au numarat si componentele trupei Heaven (Adina, Aliana si Roxana), precum si artista Maria Radu. Vedetele au invatat cateva trucuri care sa le ajute sa isi coafeze parul si acasa, nu numai in saloanele specializate. Adina de la Heaven a invatat cum sa isi onduleze parul intr-un timp cat mai scurt , Aliana a beneficiat de sfaturi pentru un coc lejer si natural, iar Roxana a invatat cum sa isi prinda rapid parul intr-o coada sofisticata si eleganta. La randul sau, Maria Radu a vrut sa stie ce poate face pentru a se aranja cat mai repede, la ea acasa, iar rezultatul sa fie unul profesional.

Multe dintre doamnele prezente la salonul Syoss Hair Academy au fost interesate despre modul in care se pot vopsi singure, acasa. Este mai simplu, au spus ele, si mult mai ieftin. Stilistii le-au prezentat ultima inovatie Syoss, respectiv gama de coloranti, care este deja prezenta pe piata din Romania. Syoss Color este prima vopsea permanenta cu formule profesionale, dar care poate fi, cu usurinta, utilizata acasa si achiziţionata la un pret accesibil, din orice magazin sau farmacie. Interesant este ca nuantele de vopsea Syoss pot fi combinate, la fel ca cele profesionale care sunt folosite numai in saloane. Gama de coloranti completeaza portofoliul de produse Syoss in Romania, care mai include produse pentru ingrijirea si coafarea parului, toate avand formule profesionale si fiind testate si dezvoltate impreuna cu stilisti profesionisti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.