Setari Cookie-uri

6 povesti de slabire de la vedete

Este simplu sa slabesti cateva kilograme, insa cand vine vorba de zeci de kilograme multe persoane renunta deoarece, pe langa un regim strict si mult sport, este nevoie si de un suport psihic bine pus la punct. In lupta cu kilogramele rabdarea si increderea in fortele proprii sunt cele mai importante atuu-ri. Iata povestea vedetelor care au iesit victorioase din batalia impotriva kilogramelor in plus:

Este simplu sa slabesti cateva kilograme, insa cand vine vorba de zeci de kilograme multe persoane renunta deoarece, pe langa un regim strict si mult sport, este nevoie si de un suport psihic bine pus la punct. In lupta cu kilogramele rabdarea si increderea in fortele proprii sunt cele mai importante atuu-ri.
Iata povestea vedetelor care au iesit victorioase din batalia impotriva kilogramelor in plus:

1. Jennifer Hudson

-de la marimea 16 (XXL) la dimensiunea 6 (S)

Vedeta a reusit aceasta performanta cu ajutorul unor programe speciale ale cunoscutului telefon iPhone. Cu ajutorul catorva calcule simple, Jennifer afla ce trebuia sa manance pentru a se satura. Iata Top 10 cele mai bune aplicatii iPhone pentru a pierde in greutate .

2. Kirstie Alley

-a slabit 34 de kilograme

Actrita a slabit cu ajutorul dietei Yo-Yo, o dieta care presupune doar consumul de produse alimentare ecologice. Singurul dezavantaj al acestei diete este faptul ca este nevoie de o perioada indelungata de timp pentru a pierde in greutate, iar alimentele sunt destul de costisitoare, insa foarte sanatoase.
Dieta Yo-Yo are la baza consumul de multe fructe si legume organice nepreparate.

3. Peter Jackson

-intr-un singur an a slabit 32 kilograme

Directorul trilogiei “Stapanul inelelor” a slabit aproape 32 de kilograme in perioada 2004 – 2005 si continua sa slabeasca. Peter a urmat o dieta stricta care include doar iaurt, muesli si supa de legume, la care se adaugau multe ore de exercitii pierdute in sala de gimnastica. Aceasta dieta este destul de severa deoarece nu contine necesarul de vitamine si minerale necesare organismului.

4. Janet Jackson

-a slabit 9 kilograme in 6 luni

Dieta cantaretei consta in alimente cu foarte putine calorii si carbohidrati. Alimentele pe care Janet le consuma zilnic sunt: peste, pui la gratar, salate de legume (niciodata nu mananca legume fierte, ci crude) si multe fructe.

5. Oprah Winfrey

-a slabit 36 de kilograme in anul 2005

In decembrie 2008, Oprah a recunoscut ca a pus din nou in greutate peste 18 kilograme din cauza unei probleme de sanatate. Exercitiile fizice sunt foarte importante pentru vedeta, aceasta mergand zilnic 10.000 de pasi (numarati). Pe langa fitness, Winfrey incearca sa evite alimentele care contin amidon si sta departe de produsele fast food.

6. Kelly Osbourne


-a slabit 19 kilograme

Kelly Osbourne a inceput sa slabeasca odata cu concursul american “Dancing With the Stars”. Vedeta pierdea cateva ore zilnic in sala de dans. Kelly consuma foarte multe alimente sanatoase, care nu aveau nevoie de preparare. In plus, din dieta sa erau exclusi carbohidratii. Dupa terminarea concursului, vedeta s-a apucat de Pilates.

Un articol de Amelia C



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.