Setari Cookie-uri

Si tu poti avea sprancene perfecte!

O forma frumoasa a sprancenelor poate schimba foarte mult infatisarea unei femei. Desi reprezinta un element esential in definirea anumitor trasaturi ale fetei, sprancenele sunt ignorate de foarte multe persoane care nu pun mare accent pe aspectul si pe forma acestora.

O forma frumoasa a sprancenelor poate schimba foarte mult infatisarea unei femei. Desi reprezinta un element esential in definirea anumitor trasaturi ale fetei, sprancenele sunt ignorate de foarte multe persoane care nu pun mare accent pe aspectul si pe forma acestora.

Invata care sunt pasii necesari pentru a da forma sprancenelor si fetei tale:

1. Alege nuanta de creion potrivita pentru sprancenele tale

Daca sprancenele tale au o forma naturala, care nu mai are nevoie de retusuri, alege un creion cu doua nuante mai inchis decat parul tau. Daca ai parul negru, foloseste un creion pentru sprancene cu doua nuante mai deschise.

Cu ajutorul degetului trage usor de piele catre tample si traseaza usor o linie cu creionul fara a depasi conturul natural al sprancenei. Dupa ce ai aplicat pe intreaga suprafata a sprancenei, intinde creionul cu ajutorul degetului. Sterge zonele in care creionul a depasit conturul.

2. Aranjeaza spranceana

Foloseste un pieptene special pentru sprancene sau o perie subtire cu peri aspri (unele creioane au deja piepteni la capatul celalalt) si aranjeaza firele, pieptanand intreaga suprafata a sprancenei.

Sfat: Incepe sa piepteni din zona colturilor interioare, realizand miscari de jos in sus.

3. Foloseste gel pentru fixare

Foloseste un gel transparent pentru a finisa firele. Aplica gelul cu ajutorul pensulei din colturile interioare catre extreme. Aceasta metoda ajuta la “imblanzirea” firelor rebele si, in plus, previne intinderea creionului.

Influenta sprancenelor asupra expresivitatii fetei:

- Sprancenele cu forma rotunda (stil “virgula”) creeaza o expresie trista, fara exprimare. Pentru a scapa de aceasta forma, penseaza in zona colturilor interioare si in zona de la tample. Astfel, sprancenele capata o forma unghiulara si usor sofisticata.

- Sprancenele inclinate nu au nicio forma. Penseaza cateva fire de sub colturile exterioare si din partea de sus din zona interioara a ochiului pentru a arcui spranceana. Tunde usor sprancenele pentru a oferi luminozitate fetei.

- Sprancenele cu forma inegala au un aspect inestetic si schimba radical forma fetei. Incearca sa ai aceeasi lungime pentru ambele sprancene. Accentueaza zona arcadei si intotdeauna pieptana firele de par si apoi aplica gel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.