Setari Cookie-uri

Top 5 diete din carti

Toamna se numara...cele mai bune diete.

Toamna se numara...cele mai bune diete.

Buybooks.ro a facut topul celor mai bune 5 diete. Fie ca au fost testate in prealabil de vedete, fie ca te ajuta sa te eliberezi de stresul de la birou sau ca iti permit sa intri in rochia preferata, aceste diete sunt noua tendinta in sezonul toamna-iarna 2010.

1. Dieta de vedeta - Secretele celebritatilor pentru o dieta de invidiat

Madonna, Demi Moore, Naomi Watts, Sharon Stone, Christy Turlington, Alicia Silverstone, Bruce Willis si John McEnroe au in comun, pe langa faptul ca sunt cunoscuti la nivel international, aceasta dieta.

Scrisa de Rob Parr, unul dintre cei mai celebri antrenori de fitness din Statele Unite ale Americii, si Laurel House, promotoare a unui stil de viata sanatos si echilibrat, Dieta de vedeta ne prezinta un program de fitness si de alimentatie pentru un corp de invidiat.

2. Sa slabim mancand sanatos : Dieta celor patru elemente

Dieta
propusa de cei trei autori, Jack Goldberg, Karen O Mara si Gretchen Becker, urmareste eliminarea disconfortului provocat de dietele drastice si obtinerea unui rezultat mai bun si mai durabil, printr-o alimentatie consistenta si, in acelasi timp, rationala.

3. Dieta personalizata : Slabeste in functie de personalitatea ta

Aceasta dieta pune accent pe faptul ca regimul ideal pentru unele persoane nu este la fel de eficient pentru altele. Dr. Alain Golay propune pentru fiecare persoana un anumit regim, in functie de caracterul si conditiile sociale ale fiecareia in parte.

4. Dieta Wall Street

"Dieta Wall Street" iti dezvaluie cum poti manca fara stresul de a portiona mancarea, in special daca esti o persoana foarte ocupata. Scrisa de doi renumiti dieteticieni americani, Heather Bauer si Kathy Matthews, te invata cum sa scapi de kilogramele in plus, fara sa renunti la mancarurile preferate.

5. Little Black Dress si alte diete rapide

Strategia dietei propuse de Michael Van Straten are ca rezultat scaderea in greutate, dar si o considerabila crestere a calitatii vietii celor ce o urmeaza. Sunt prezentate meniuri zilnice pentru a-l ajuta pe cititor sa deprinda noi obiceiuri alimentare, mai sanatoase.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.