Setari Cookie-uri

10+1 metode care te ajuta sa te simti frumoasa

Frumusetea nu implica numai machiaj si vestimentatie, ci ea vine si din interior, raspandindu-se prin toti porii. Revista O, The Oprah Magazine va dezvaluie 11 metode care va ajuta sa va simtiti frumoase (metode care nu implica machiajul).

Frumusetea nu implica numai machiaj si vestimentatie, ci ea vine si din interior, raspandindu-se prin toti porii. Revista “O, The Oprah Magazine” va dezvaluie 11 metode care va ajuta sa va simtiti frumoase (metode care nu implica machiajul).

1. Stai intotdeauna dreapta

Creierul este in mod constant conectat la restul corpului. De aceea este indicat ca de fiecare data cand stai in picioare, sa stai cu spatele drept, umerii in spate si pieptul in fata. O astfel de postura aduce, in acelasi timp, respectul de sine. De asemenea, daca stai pe scaun nu uita sa stai cat mai dreapta pentru un aspect increzator in fortele proprii.

2. Nu judeca niciodata

Nu omite niciodata cuvintele “bun”, “rau”, “frumos” , “urat” in momentul in care te uiti in oglinda. Daca ai o cicatrice, poti decide sa o vezi ca pe un defect sau ca pe o amintire a unei intamplari frumoase. Incearca sa te multumesti cu propria persoana, acceptandu-ti atat calitatile, cat si defectele.

3. Gaseste ceva care sa iti placa la tine

Persoanele care sunt nemultumite de aspectul lor si isi urasc defectele intotdeauna se vor simti intimidate de propria persoana. De aceea este important sa iti axezi privirea pe o parte a corpului care iti place. In momentul in care ochii vor gasi ceva care sa ii multumeasca, starea de spirit se va imbunatati iar respectul de sine va creste.

4. Zambeste

Fetele zambitoare sunt mult mai atractive decat cele fara expresivitate. Un zambet nu doar ca lucreaza muschii din jurul ochilor si al buzelor, oferindu-ti un aspect mai tineresc, ci si aduce seninatate si fericire. Creierul primeste un impuls de stare de bine de la contractile muschilor fetei si reuseste sa mentina acel moment de fericire pentru un timp pe fata ta.

5. Respira profund

Respiratia superficiala sau rapida se manifesta ca o tensiune a fetei, a gatului, chiar si a umerilor. Insa, in momentul in care respiri normal, inspirand si expirand lent, reusesti sa iti simti corpul liber.

6. Invata sa spui “Multumesc”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.