Setari Cookie-uri

Coc romantic ravasit a la Taylor Swift

Cocul neglijent este foarte popular in randul vedetelor. Este sexy, confera o alura romantica si, cel mai important se asorteaza de minune unei rochii elegante, demna de covorul rosu. Una dintre celebritatile care indrageste aceasta coafura este Taylor Swift.

Cocul neglijent este foarte popular in randul vedetelor. Este sexy, confera o alura romantica si, cel mai important se asorteaza de minune unei rochii elegante, demna de covorul rosu. Una dintre celebritatile care indrageste aceasta coafura este Taylor Swift. Desi este posesoarea unor bucle lungi superbe, cand isi face aparitia la un eveniment deosebit, opteaza pentru un coc lateral ravasit care-i pune in valoare podoaba capilara dar si trasaturile fetei.

NEW YORK - DECEMBER 08: Singer Taylor Swift attends the launch of VEVO, a music-video website, at Skylight Studio on December 8, 2009 in New York City. (Photo by Jason Kempin/Getty Images) Avantajul acestui coc este ca se preteaza si la tinute mai putin pretentioase si pune accent pe chip. Se portiveste parului lung sau celui de lungime medie. In realizarea coafurii o sa ai nevoie de o prietena care sa te ajute, insa va merita efortul. Nu-i foarte dificil si daca va urma indicatiile noastre, rezultatul va fi pe masura asteptarilor. Vei avea nevoie de 3-4 clame, elastice subtiri si un set de agrafe.

Pasul 1


Cararea se deseneaza intr-o parte. Parul se desurca foarte bine si se onduleaza la varfuri. Se imparte in trei cozi aproximativ egale care se prind in clame. Suvita din mijloc se rasuceste o data la interior, apoi se prinde cu agrafe lasand restul cozii libere. Din lungimea acesteia se rasucesc alte suvite subtiri si se fixeaza cu agrafe. Lasa varfurile libere, cat mai naturale.

Pasul 2

Cozile laterale ramase libere se coafeaza in acelasi fel. Pe rand, suvitele se rasucesc si se integreaza in cocul central. Acuratetea este foarte importanta in realizarea coafurii. Suvitele trebuie sa aiba o grosime care sa le permita un aspect fin, ondulat. Aranjeaza varfurile cat mai dezordonat, apoi prinde-le cu agrafe.

Pasul 3

Lasa cateva suvite sa-ti incadreze fata. Trucul acesta este in voga si iti aduce un plus de farmec si naturalete. In final piaptana parul si tapeaza-l usor spre exterior. Pulverizeaza spray pt fixare si stralucire. Mai jos, ti-am pregatit si un filmulet explicativ cu mai multe detalii:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.