Setari Cookie-uri

Machiaj smoky discret ca al lui Kristen Stewart

Se numara printre actritele care prefera un look natural in viata de zi cu zi, iar la evenimente surprinde printr-un machiaj sofisticat, care-i evidentiaza foarte bine trasaturile.

Se numara printre actritele care prefera un look natural in viata de zi cu zi, iar la evenimente surprinde printr-un machiaj sofisticat, care-i evidentiaza foarte bine trasaturile. Daca in materie de vestimentatie alege de cele mai multe ori rochii scurte care-i dezvaluie picioarele, in privinta machiajului, Kristen Stewart nu epateaza, insa straluceste de fiecare data printr-un look proaspat care-i subliniaza foarte bine privirea.

June 28, 2010 - New York, New York, U.S. - Actress KRISTEN STEWART arrives for her appearance on the 'Late Night With David Letterman' held at the Ed Sullivan Theater. © Red Carpet Pictures Paleta cromatica utilizata pentru machiajul actritei este restransa, bazandu-se in special pe tonuri pamantii: cupru, maro, gri, auriu si eyeliner. Avantajul acestui tip de make-up este ca se realizeaza in mai putin de 10 minute si avantajeaza in special ochii deschisi la culoare. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi in realizarea unui machiaj smoky discret, usor de adaptat si in timpul zilei.

Pasul 1

Secretul acestui machiaj sta in naturalete; Kristen are un ten foarte sanatos si nu are nevoie de foarte multe produse pentru infrumusetarea chipului. Fondul de ten se intinde foarte bine cu degetele. Produsul va intra mult mai bine in piele, in plus aceasta tehnica este ideala pentru cele care nu folosesc de obicei o cantitate prea mare de fond de ten. Dupa aplicarea bazei, se defineste linia sprancenelor cu o pensula speciala intr-o nuanta cat mai naturala.

Pasul 2

Ca baza pentru machiajul ochilor se va folosi un fard crema intr-o nuanta maro. Acesta se aplica pe toata suprafata pleoapei, pana la nivelul sprancenelor. Apoi, cu o pensula speciala aplica pe pleoape un fard compact gri-inchis. Acesta va fi intins foarte bine, amestecat cu nuanta de baza pentru a obtine efectul clasic de “smokey eyes”. Fiind vorba despre un machiaj natural, efectul smokey va fi mult mai discret. Pentru a da impresia de ochi mai mari si traseaza o linie contur fina cu marginea pensulei utilizand acelasi fard.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.