Setari Cookie-uri

Cum sa te simti excelent pe ringul de dans

Ar fi gresit sa spunem ca dansul tine cont de factorul varsta. Astazi, te poti simti excelent si te poti distra intr-un club indiferent de varsta. Exista chiar si cluburi specializate pe un anumit stil de dans (salsa sau house spre exemplu) sau cluburi mixte, unde se imbina toate genurile de muzica. Dansul reprezinta un mod de relaxare si de evadare din rutina, un mod excelent de energizare, dar si de ardere a caloriilor. Clubul poate fi un loc in care conversezi cu prietenii si stabilesti noi legaturi sociale, savurand o bautura in ritmul muzicii. Chiar daca dansul este o sursa sigura de distractie si amuzament, unii dintre noi nu se pot desprinde de o usoara stanjeneala sau de senzatia de disconfort pe care o aduce gandul de a dansa in fata unor necunoscuti. Te poti simti excelent pe ritmul de dans. Iata cum:

Ar fi gresit sa spunem ca dansul tine cont de factorul varsta. Astazi, te poti simti excelent si te poti distra intr-un club indiferent de varsta. Exista chiar si cluburi specializate pe un anumit stil de dans (salsa sau house spre exemplu) sau cluburi mixte, unde se imbina toate genurile de muzica. Dansul reprezinta un mod de relaxare si de evadare din rutina, un mod excelent de energizare, dar si de ardere a caloriilor.
Clubul poate fi un loc in care conversezi cu prietenii si stabilesti noi legaturi sociale, savurand o bautura in ritmul muzicii. Chiar daca dansul este o sursa sigura de distractie si amuzament, unii dintre noi nu se pot desprinde de o usoara stanjeneala sau de senzatia de disconfort pe care o aduce gandul de a dansa in fata unor necunoscuti. Te poti simti excelent pe ritmul de dans. Iata cum:

• Nu alege un club de dragul prietenilor, ci alege-l pentru ca iti place atmosfera, muzica. Acestea in mod deosebit au rolul de a te destinde si relaxa.

• Atunci cand te duci intr-un club, important este sa te relaxezi si sa-ti acorzi putin timp pentru a te familiariza cu atmosfera, pentru a te integra in ea. Studiaza subtil de pe margine ceilalti dansatori. Inainte de a te alatura lor, observa-le miscarile, stilul in care danseaza. Nu iti lua insa ca punct de reper si model dansatorii abili din centrul ringului. Acestia vor domina incaperea prin miscarile lor indemanatice si prin felul desavarsit in care stapanesc tehnica. Opreste-te in schimb asupra unor exemple realiste si priveste ceilalti dansatori care par a se simti in largul lor fara a fi ostentativi! Daca spatiul este aglomerat sau restrans, nu da amploare gesturilor si miscarilor tale. Incearca sa te limitezi la spatiul de care beneficiezi!

• Important este sa simti muzica si sa vibrezi pe ea. Dansul ne incarca cu energie pozitiva si ne stimuleaza pofta de viata. Atunci cand savurezi dansul, acest lucru este vizibil pe intreg trupul. Se poate citi pe chipul tau placerea miscarilor. Atunci cand poti “simti muzica”, miscarile tale sunt din ce in ce mai senzuale, mai echilibrate, mai ademenitoare, mai cuceritoare. Asculta muzica si lasa-ti trupul sa se miste singur! Lasa-l sa simta ritmul si incearca sa nu-i mai ccontrolezi miscarile cu puterea mintii.

• Melodia cea mai potrivita prin care poti face initierea pe ringul de dans este melodia care iti place. O sa vezi ca trupul se misca singur la auzul melodiei preferate…
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.