Setari Cookie-uri

Practic: Coafura a la Blair Waldorf

Unul dintre personajele principale din serialul Gossip Girl este Blair Waldorf, tanara plina de bani si de ambitii, dornica sa ajunga cat mai sus in societate.

Unul dintre personajele principale din serialul “Gossip Girl” este Blair Waldorf, tanara plina de bani si de ambitii, dornica sa ajunga cat mai sus in societate.

Stilul lui Blair se caracterizeaza prin rochii cat mai feminine, care sa ii puna in valoare silueta, posete colorate si coafuri naturale, insa usor sofisticate, accesorizate cu bentite confectionate din diferite materiale.

Pentru a obtine o coafura a la Blair Waldorf ai nevoie de cateva agrafe, elastic pentru par, o perie pentru pieptanat si un pieptene special pentru tapat.

1. Impleteste bretonul

Dupa ce ai descurcat parul, incepe prin a impleti bretonul in stil spic. Vor fi doua impletituri, una care incepe din partea stanga (in zona in care se termina spranceana) si se continua catre dreapta, pana in zona urechii si cealalta incepe din partea stanga si se continua catre dreapta.

Fiecare impletitura trebuie sa fie de aproximativ 1-2 centimentri grosime.

In momentul in care ai ajuns in zona urechii, prinde impletitura cu ajutorul unei agrafe de culoarea parului.

2. Prinde parul intr-o coada

Tapeaza parul din zona calotei capului pentru mai mult volum. Foloseste putin fixativ pentru a fixa parul (este obligatoriu sa aplici fixativ daca ai firul de par subtire si drept pentru o coafura de lunga durata), apoi prinde intreg parul intr-o coada de cal la spate. Foloseste un elastic rezistent in aceeasi nuanta cu cea a parului tau.

3. Realizeaza cocul

Separa coada in suvite subtiri. Foloseste o perie pentru tapat si tapeaza fiecare suvita pentru un coc cu volum.

Ia fiecare suvita de par si rasuceste-o catre baza cozii, prinzand buclele cu ajutorul unor agrafe. Dupa ce ai terminat, foloseste degetele pentru a ii da un aspect incurcat, usor dezordonat.

4. Aplica accesoriul

Foloseste accesorii pentru o coafura usor glamour si eleganta. Poti folosi fie agrafe mari cu aplicatii pe ele (flori, fundite), fie bentite din diferite materiale: bumbac, tulle, matase, dantela sau cu diverse aplicatii: pietre, flori, paiete.

Pentru mai multe detalii, vizionati filmuletul de mai jos:




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.