Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj a la Kim Kardashian

Chiar daca sarbatorile de iarna au trecut, cu siguranta noul an iti va aduce in dar multe alte petreceri minunate.

Chiar daca sarbatorile de iarna au trecut, cu siguranta noul an iti va aduce in dar multe alte petreceri minunate. Asadar, fii stralucitoare si intampina-le cu voie buna, o tinuta excelenta si un machiaj pe masura. Pentru un efect cat mai placut, acesta trebuie sa fie in armonie nu doar cu imbracamintea, ci si cu stilul personal.

Astfel, am pregatit un machiaj radiant, care iti va sublinia feminitatea conferind un plus de senzualitate si mister privirii. Ochii vor fi pusi in evidenta de nuante bronze iar buzele colorate intr-o nuanta naturala, vor crea un look deosebit. De asemenea, acest tip de machiaj este preferat si de frumoasa Kim Kardashian, recunoscuta pentru formele ei voluptoase si stilul vestimantar sexy.

Pasul 1

Aplica un fond de ten fluid cu o formula light, care va oferi pielii un aspect luminos natural. Pentru o acoperire cat mai buna, utilizeaza o pensula speciala. Urmeaza machiajul ochilor. Ca baza foloseste un fard de ochi crema auriu. Acesta va fi intins foarte bine cu degetele pe pleoapa mobila. Cu o pensula speciala pentru machiajul ochilor, aplica un strat fin de fard de pleoape compact luminos, intr-o nuanta asemanatoare bazei.

Acest machiaj se remarca printr-un aspect cat mai neted, radiant, asadar nu uita sa ascunzi cearcanele cu un corector mat lichid, deschis la culoare.

Pasul 2


Contureaza ochii cu un dermatograf maro. Adauga un plus de luminozitate privirii aplicand pe pleoape un fard pulbere cu reflexe aurii. Folseste un eye liner negru pentru pleoapa superioara. Acesta evidentiaza ochii si confera privirii un efect spectaculos. In plus, este un produs in trend, nelipsit de pe catwalk.

Sprancenele conturate, perfect arcuite sunt un must pentru machiajul de seara, asadar defineste-le aspectul cu un fard mat intr-o nuanta naturala.

Pasul 3

Rimeleaza genele cu mascara neagra pentru volum. Miscarea de machiaj a genelor se va realiza in zig-zag, dinspre baza spre varfuri, in doua-trei straturi. Subliniaza linia pometilor cu un blush piersica-bronze. Aplica fardul de obraz cu o pensula voluminoasa, moale, placuta la atingere.

Contureaza buzele cu un creion intr-o nuanta naturala, cat mai apropiata de culoarea rujului. La final aplica un luciu de buze, care va conferi volum si un aspect stralucitor.

Pentru mai multe detalii, urmariti clipul de mai jos:

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.