Setari Cookie-uri

Coafuri retro in tendinte pentru orice lungime de par

Stilul retro domina tendintele in materie de coafura. Intalnit atat pe podium cat si la celebritati, imbina perfect eleganta cu rafinamentul clasic al anilor 40.

Stilul retro domina tendintele in materie de coafura. Intalnit atat pe podium cat si la celebritati, imbina perfect eleganta cu rafinamentul clasic al anilor ’40. Tine cont de sfaturile pe care ti le-am pregatit si vei putea realiza singura o astfel de coafura in tendinte, indiferent de lungimea parului tau:

British actress Keira Knightley attends a photocall for "Never Let Me Go" at Vue, Leicester Square in London on October 13, 2010. UPI/Rune Hellestad
Coafura cu volum potrivita parului scurt


Tunsorile scurte sunt foarte populare in randul femeilor care isi doresc un look lejer si nu obisnuiesc sa acorde un timp indelungat coafarii. Twiggy, celebrul manechin al anilor ’60 a facut furori cu tunsoarea pixie, care de-a lungul vremii a fost adoptata si de alte celebritati precum Rihanna, Victoria Beckham, Halle Berry, Keira Knightley sau Katie Holmes. Asadar, parul scurt poate fi pus in valoare prin coafuri moderne, ultra feminine.

In prezent, imaginea de vampa sexy este la mare cautare, deoarece emana eleganta, rafinament si sex-appeal. Cel mai bine a fost surprinsa de stilisti prin intermediul coafurilor de inspiratie retro; galerie foto aici. Tine cont de urmatoarele sfaturi si vei putea realiza o astfel de coafura si acasa, fara sa ai nevoie de ajutorul unui specialist.

1. Deseneaza o carare intr-o parte, tapeaza parul de la radacina si fixeaza-l cu spray. Pulverizeaza pe par si un produs de stralucire, care va conferi o senzatie de finete look-ului tau.

2. O alta varianta a acestei coafuri ar fi sa ondulezi varfurile la exterior, tinand ondulatorul orizontal.
Defineste forma obtinuta cu degetele si pulverizeaza spray fixativ la final. Poti accesoriza coafura si cu agrafe subtiri decorate cu strasuri sau margele colorate.

Coafura cu bucle potrivita parului mediu

Parul de lungime medie este foarte apreciat de majoritatea femeilor. Usor de intretinut, permite o gama variata de coafuri, de la boburi sculpturale la bucle lejere care pun accentul pe trasaturile fetei. Vedete precum Kate Bosworth, Charlize Theron, Christina Aguilera sau Reese Witherspoon au dat tonul in materie de coafuri clasice; click aici pentru fotografii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.