Setari Cookie-uri

Tendinte in machiajul primavara-vara 2011

In 2011 se poarta machiajul feminin, romantic. Culorile naturale, pastelate se regasesc din plin in tendintele primaverii.

In 2011 se poarta machiajul feminin, romantic. Culorile naturale, pastelate se regasesc din plin in tendintele primaverii. Afla mai multe detalii despre trendurile din machiaj si care sunt noutatile sezonului:

1. Pleoape pastelate

In contrast cu machiajul fumuriu din timpul sezonului rece, primavara aceasta se poarta machiajul in nuante pastelate. Acesta pune in valoare ochii si tinutele colorate specifice sezonului cald. Roz, bleu-ciel, verde pal, lila sunt doar cateva dintre culorile propuse de stilisti pentru machiajul primaverii. Amestecul de culori pastel avantajeaza orice tip de ten si creeaza un look proaspat, feminin. Designeri precum Christian Dior sau Emilio Pucci au ales acest tip de machiaj pentru a le completa colectiile diafane; click aici pentru galerie foto.

2. Machiajul natural

Make-up artistii mizeaza si in acest sezon pe frumusetea nativa pusa in valoare de machiajul natural. Asadar, in timpul zilei utilizeaza doar cateva accente de culoare pentru a-ti evidentia trasaturile. Contureaza-ti ochii, aplica un blush bronze pe pometi si opteaza pentru un ruj de buze nude. Acest tip de machiaj a reprezentat o sursa de inspiratie pentru Lacoste, Dolce & Gabbana, Oscar de la Renta, Adam, Donna Karan sau Marchesa; click aici pentru galerie foto.

3. Culorile neon

Pentru machiajul de seara, inlocuieste nuantele pale din timpul zilei cu farduri in culori neon. Acestea iti vor crea cu usurinta un look nonconformist care va atrage toate privirile. Pentru a intensifica efectul opteaza pentru farduri crema aplicate pe intreaga suprafata a pleoapei mobile. Sunt permise orice culori indraznete, de la verde crud, albastru, turcoaz, galben pana la roz-fucsia, atata vreme cat se asorteaza cu tinuta aleasa. Daca optezi pentru o vestimentatie all black, incearca o combinatie de farduri pentru un machiaj cat mai intens. Confera un efect dramatic privirii utilizand si un tus de ochi negru.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.