Setari Cookie-uri

Cele mai celebre coafuri ale tuturor timpurilor

Vedetele au fost fost considerate dintotdeauna un reper in materie de frumusete si vestimentatie. De-a lungul timpului, cele mai influente celebritati ale lumii au lansat trenduri faimoase care si azi sunt populare printre femeile de orice varsta.

Vedetele au fost fost considerate dintotdeauna un reper in materie de frumusete si vestimentatie. De-a lungul timpului, cele mai influente celebritati ale lumii au lansat trenduri faimoase care si azi sunt populare printre femeile de orice varsta. Iata un top al celor mai cunoscute coafuri care au facut istorie:


1.Buclele sexy a la Marilyn Monroe

Sex simbol al anilor 60, Marilyn Monroe a fost declarata cea mai frumoasa blonda a tuturor timpurilor. Buclele ei ravisante au devenit un punct de referinta in materie de hairstyle. Aceasta a lansat culoarea blond platinat, a revolutionat notiunea de sex-appeal iar look-ul a devenit una dintre cele mai copiate coafuri.


2.Coafura eleganta a printesei Diana


Simpla dar extrem de practica si rafinata, coafura regretatei printese Diana a devenit un model pentru femeile din lumea intreaga. Caracterizata de linii asimetrice, evidentiaza foarte bine trasaturile fetei si este deosebit de versatila; click aici pentru foto. Lady Di a impresionat lumea intreaga prin eleganta sa si a reusit sa confere o nota distinctiva, plina de stil unei coafuri aparent banale. Secretul consta in machiajul natural expresiv, completat cu accesorii fine, menite sa-i confere un plus de stralucire si feminitate.

3.
Parul lung, usor ondulat lasat liber lansat de Brigitte Bardot

Aceasta a lansat stilul boem, caracterizat de bucle groase, naturale, lasate libere. Look-ul ei lejer a devenit foarte repede una dintre coafurile cele mai cautate. Mai mult, buclele naturale sunt asortate cu nonsalanta rochiilor couture sau tinutelor de gala.

4. Tunsoarea garson lansata de Coco Chanel

Sinonim al rafinamentului si elegantei rezultate din simplitate, Coco Chanel a fost si va ramane un personaj magistral care a schimbat lumea modei. De-a lungul timpului, Chanel a lansat foarte multe trenduri: moda pielii bronzate, jacheta cardigan, stilul androgin, toate completate de un look pe masura: tunsoarea in stil garson. Nonconformista si baietoasa, tunsoarea definea foarte bine stilul creatoarei care a revolutionat canoanele frumusetii; click aici pentru foto.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.