Setari Cookie-uri

Practic: Cum sa-ti creionezi sprancenele

Sprancenele au un rol esential in sublinierea trasaturilor fetei. Acestea armonizeaza liniile chipului si confera fetei expresivitate.

Sprancenele au un rol esential in sublinierea trasaturilor fetei. Acestea armonizeaza liniile chipului si confera fetei expresivitate. Machiajul ochilor este definit intotdeauna de aspectul sprancenelor, asadar acorda-le atentia cuvenita in rutina zilnica de ingrijire.

Daca iti doresti sa inveti direct de la esteticieni cum sa-ti colorezi sprancenele, apeleaza la saloanele profesioniste. Invata regulile elementare si data viitoare iti vei realiza singura machiajul.

O alta optiune este tatuajul sprancenelor. Ti se va analiza tonul pielii, nuanta parului si vei alege de comun acord cu esteticiana forma si culoarea potrivita. Odata ce ai gasit forma cea mai avantajoasa pentru sprancenele tale se va trece la tatuarea acestora. Pigmentarea se poate realiza fir cu fir sau prin contur, pe toata suprafata sprancenelor. Inainte de tatuare se va aplica o anestezie externa.

Durabilitatea unui tatuaj este cuprinsa intre 2-5 ani. Preturile variaza intre 450-600 Ron. Totusi, este bine de stiut ca tatuajul sprancenelor este recomandat dupa 25 de ani.

Avantaje: procedeul dureaza intre 30-40 minute. Sprancenele tale isi vor pastra aspectul ingrijit chiar daca mergi la piscina sau transpiri.

Dezavantajele: aspectul nu este tocmai unul natural, sprancenele pot arata inegale si trebuie refacute la 6-12 luni. Daca esti alergica la anumite substante din compozitia produselor utilizate pentru tatuare, te poti trezi cu rani sau infectii. De asemenea, daca te-ai plictisit de noul look va trebui sa astepti o perioada indelungata de timp pentru a-l schimba.

Daca nu te incanta tatuajul si nici nu ai timp sa mergi la un salon, invata sa-ti realizezi singura machiajul sprancenelor. Colorarea acestora se poate transforma intr-un procedeu extrem de simplu cu rezultate uimitoare, daca tii cont de anumite sfaturi. Urmeaza pasii de mai jos si cu siguranta, vei fi multumita de rezultat:

Pasul 1

Piaptana sprancenele urmand forma naturala. Ca sa obtii rezultatul dorit, este foarte important sa respecti conturul obisnuit al acestora. Liniile care depasesc forma naturala vor arata intotdeauna inestetic. Inainte sa le colorezi alege nuanta potrivita, in ton cu trasaturile tale. Aranjeaza sprancenele tinand cont si de forma fetei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.