Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj propus de Versace

Versace propune pentru aceasta primavara un machiaj intens, bine conturat. Violetul este culoarea vedeta preferata de casa de moda italiana pentru machiajul viitorului sezon.

Versace propune pentru aceasta primavara un machiaj intens, bine conturat. Violetul este culoarea vedeta preferata de casa de moda italiana pentru machiajul viitorului sezon.

La prima vedere acest tip de make-up poate parea foarte intens. Insa, daca este estompat cu farduri in nuante mai deschise, poate capata un aspect deosebit. Iata cei 3 pasi pe care trebuie sa-i urmezi in realizarea acestui machiaj special:

Pasul 1: fondul de ten


Aplica un fond de ten solid. Pulverizeaza apa termala pe fata, apoi intinde foarte bine produsele cu pensula. Fondul de ten trebuie sa fie bine uniformizat, in special in zona ochilor.

Contureaza sprancenele cu un dermatograf moale si apoi omogenizeaza culoarea cu pensula. Foloseste un gel pentru sprancene care fixeaza firele de par. Cand aplici acest produs periaza sprancenele in sus. Vei obtine sprancene fine, usor arcuite, la moda in acest sezon.

Pasul 2: machiajul ochilor

Aplica pe pleoapa mobila un fard violet albastrui. Apoi traseaza un contur imaginar cu pensula de blending si omogenizeaza foarte bine fardul. Creeaza umbre in coltul exterior al pleoapei utilizand un fard mai deschis cu un ton decat primul. Contureaza discret cu marginea pensulei si pleoapa inferioara.

Poti adapta acest machiaj atat pentru seara, cat si pentru zi. Daca iti doresti sa-l porti in timpul zilei, estompeaza fin efectul intens al violetului conturand marginea pleoapei inferioare cu un creion nude luminos. Pentru un plus de stralucire, aplica in coltul interior al ochiului un fard sidefat deschis. Intoarce genele cu un clestisor si aplica rimel negru, directionand genele in sus.

Pasul 3: confera luminozitate chipului

Tenul trebuie sa aiba un aspect luminos, impecabil. De aceea, aplica la sfarsit pe zona cearcanelor un corector crema si intinde-l foarte bine cu pensula. Evidentiaza pometii printr-un strat fin de blush trandafiriu. Pe buze aplica un luciu natural transparent, care sa nu concureze cu machiajul ochilor.

Pentru mai multe detalii, urmareste clipul urmator:




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.