Setari Cookie-uri

Tendinte in machiaj: Hollywood eyes

Afla care sunt cele mai recente trenduri pentru machiajul ochilor stabilite de divele de la Hollywood:

Afla care sunt cele mai recente trenduri pentru machiajul ochilor stabilite de divele de la Hollywood:

1. Cleopatra look

Machiajul de inspiratie egipteana a inceput sa fie preferat de majoritatea vedetelor internationale.
Evidentiaza puternic privirea prin conturul fin si creeaza impresia de ochi foarte mari. Pleoapele se machiaza natural sau in culori pastelate, in timp ce marginile se contureaza intens cu eye-liner negru, subliniind albul ochilor si irisul inchis la culoare.

Angelina Jolie sau Christina Aguilera s-au remarcat deseori la evenimente purtand acest tip de machiaj, in timp ce Katy Perry si Kim Kardashian au realizat recent pictoriale inedite cu un machiaj spectaculos inspirat din Egiptul Antic.

2. Genele false

Gene false reprezinta un trend must-have pentru orice diva de la Hollywood. La evenimentele top vedetele opteaza pentru creatii couture impresionante si accesorii stralucitoare, menite sa le chimbe radical infatisarea. Printre aceste elemente se numara si genele false, cu un volum impresionant. Pe langa efectul dramatic pe care-l confera privirii, un alt avantaj il reprezinta faptul ca sunt suficiente si pentru un machiaj simplu.

3. Combinatii de pastel

Tendintele in frumusete au dat tonul machiajelor colorate, pline de viata. Avand in vedere ca amestecul de culori pastel este la moda si avantajeaza orice tip de ten, si-a facut intrarea cu usurinta pe covorul rosu. Astfel, Scarlett Johansson, Alicia Keys si Rihanna au stralucit la cele mai importante evenimente, optand pentru machiaje fresh in culori diafane. Fardurile de culoare verdele, albastru, oranj sau lila, preum si alte nuante derivate din violet poat constitui o baza excelenta pentru machiajul ochilor. Hollywood-ul a fost deja cucerit de aceast trend!

4. Glitter eyes

Mahiajul glitter este ideal pentru orice ocazie speciala. Seara, alege sa porti cel mai in voga look de la Hollywood care te va propulsa imediat in centrul atentiei. Opteaza asadar pentru un fard argintiu, gri inchis ori auriu-bronze.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.