Setari Cookie-uri

Top 10 cei mai frumosi sani ai vedetelor

Vedetele de la Hollywood se mandresc cu sanii lor nu doar pe covorul rosu (purtand rochite cat mai decoltate), ci si in pictoriale deocheate pentru diverse reviste internationale.

Vedetele de la Hollywood se mandresc cu sanii lor nu doar pe covorul rosu (purtand rochite cat mai decoltate), ci si in pictoriale deocheate pentru diverse reviste internationale.

Pentru ca suntem in sezonul cald, perioada in care sanii nostri sunt foarte expusi (bluzite si rochite decoltate, costume de baie pentru plaja), va invit sa ne delectam privirea cu cei mai frumosi sani de la Hollywood.

10. Eva Mendes

Eva Mendes este una dintre celebritatile care este mandra de felul in care arata si nu incearca sa isi schimbe forma corpului prin diete stricte sau operatii chirurgicale. In anul 2008, vedeta a aparut topless in faimoasa revista Vogue Italia, fotograf fiind Steven Meisel. Spotul publicitar realizat pentru parfumul Calvin Klein, “Secret Obsession” a fost interzis in State pe motive ca “este mult prea fierbinte pentru televiziune”.



9. Salma Hayek


Salma are un corp care reuseste sa innebuneasca toti barbatii: sani voluminosi (siliconati, dar frumosi), abdomen tonifiat, posterior proeminent si picioare bine lucrate. Actrita a afisat intotdeauna un look perfect, optand pentru tinute casual sau elegante, fuste conice si decolteuri adanci, care sa ii puna in valoare imensii sani.

8. Blake Lively

Blake Lively joaca in unul dintre cele mai urmarite seriale ale momentului, Gossip Girl, interpretand rolul Serenei, personajul principal. Vedeta se poate considera o adevarata norocoasa deoarece are tot ce isi doreste o fashionista. In urma cu ceva timp, pe internet au scapat cateva fotografii cu Blake complet goala si…surpriza: sani mult mai mari decat in trecut. Se pare ca tanara a vrut sa isi puna in valoare bustul, asa ca a apelat la silicoane.

7. Kelly Brook

Actrita de origine britanica are doua vicii: pasiunea pentru barbatii cheli si aparitiile dese si fara haine pe miciile ecrane. Sanii lui Brook au marimea 36 DD si sunt 100% naturali. Chiar daca este o femeie cu forme, vedeta stie cum sa isi puna in valoare corpul la fiecare eveniment. Ea a fost votata de nenumarate ori de catre barbati una dintre cele mai dorite celebritati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.