Setari Cookie-uri

Trucuri pentru un decolteu cu personalitate

Decolteul este una dintre zonele corpului care inevitabil se bucura de o atentie sporita in timpul verii. Asadar, citeste mai jos ce trebuie sa faci pentru a beneficia de un bust impresionant care sa atraga toate privirile vara asta:

Decolteul este una dintre zonele corpului care inevitabil se bucura de o atentie sporita in timpul verii. Asadar, citeste mai jos ce trebuie sa faci pentru a beneficia de un bust impresionant care sa atraga toate privirile vara asta:

1. Foloseste o crema cu SPF


Crema cu factor de protectie solara este indispensabila in timpul verii. Nu trebuie sa ajungi neaparat la plaja ca s-o aplici pe piele.

Decolteul, ca si tenul sau gatul este expus cu usurinta radiatiilor solare, asadar necesita atentie si ingrijire. Cand te plimbi prin statiune sau mergi la shopping, foloseste o crema cu SPF pentru a-ti proteja bustul de efectele negative ale razelor soarelui.

Soarele puternic imbatraneste pielea. Expunerea frecventa la radiatii fara o protectie adecvata poate avea consecinte negative in timp. Asadar, ingrijeste-ti pielea corespunzator si te vei bucura de un decolteu impresionant.

2. Exfoliaza-ti pielea

Gomajul este de asemenea necesar pentru o piele neteda, stralucitoare. Este cel mai simplu procdeu prin care se elimina celulele moarte, impuritatile si sebumul pielii. Dupa exfoliere pielea isi recapata elasticitatea, devenind mai luminoasa si catifelata.

Gomajul poate fi realizat cu produse abrazive din comert sau cosmetice homemade. Tratamentele facute acasa sunt la fel de eficiente si aduc pielii multiple beneficii. Exfolierea se realizeaza o data pe saptamana, dupa dus cand porii sunt deschisi. Hidratarea cu o lotiune de corp nutritiva va completa perfect tratamentul pentru o piele matasoasa.

Dupa gomaj, ar trebui evitata expunerea la soare in urmatoarele doua zile. Tesutul pielii este inca sensibil si poate fi afectat de radiatiile puternice.

3. Fa exercitii

Pe langa hidratare si exfoliere, un decolteu ferm se mentine in forma cu exercitii corespunzatoare. Flotarile confera fermitate sanilor si intaresc muschii pectorali. Stai sprijinita cu mainile in podea sau aseaza-te cu fata inspre un perete daca ti se par prea dificile flotarile la sol. Repeta in fiecare seara acest exercitiu de 20 de ori.

De asemenea, exercitiile care implica ganterele si lucreaza musculatura bratelor sunt eficiente pentru bust. Nu in ultimul rand inotul, este recomandat pentru sani de invidiat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.