Setari Cookie-uri

Cum poti obtine un numar mai mare la sutien?

Te-ai gandit vreodata ca ai putea sa iti maresti dimensiunea sanilor intr-un mod natural? Exista numeroase tehnici care te ajuta sa ai un bust perfect si mai mare, metode ce sunt sigure si mai putin costisitoare decat interventiile chirurgicale.

Te-ai gandit vreodata ca ai putea sa iti maresti dimensiunea sanilor intr-un mod natural? Exista numeroase tehnici care te ajuta sa ai un bust perfect si mai mare, metode ce sunt sigure si mai putin costisitoare decat interventiile chirurgicale.

1. Plante cu stimulare hormonala

Fitoestrogenii sunt compusi de origine vegetala si se manifesta precum hormonii sexuali feminini. Astfel de hormoni gasesti in semintele de marar, radacina de lemn dulce, florile de busuioc, semintele de schinduf sau semintele de anason.

Reteta: o mana de seminte de marar, o mana de radacina de lemn dulce, o mana de inflorescente de busuioc si o mana de seminte de anason. Se macina sau se piseaza toate ingredientele pana se obtine un praf pulbere. Inainte de fiecare masa (de cel mult 4 ori pe zi) se ia o lingurita de amestec si se tine sub limba pentru 15 minute, dupa care se inghite.

2. Tinctura de marar

Tinctura de marar este una dintre cele mai folosite metode de marire a sanilor. Aceasta poate fi achizionata din comert si trebuie administrata de trei ori pe zi. Inainte de a merge la masa (cu aproximativ 20 de minute), adauga o lingurita de tinctura in 100 de ml de apa si bea amestecul. Tratamentul dureaza timp de trei saptamani. Este indicat ca inainte de a repeta medicatia sa faci o pauza de o saptamana.

3. Alimentatia

Alimentatia joaca un rol extrem de important in sanatatea organismului. Pentru marirea sanilor, introdu in regimul tau numeroase fructe si legume proaspete, renunta la produsele fast food (desi dau senzatia de marire a sanilor, ele doar predispun la ingrasare), si mananca produse ce contin antioxidanti, precum: peste, nuci, marar, cereale integrale, morcovi.

Consuma multe masline negre, germeni de soia si de grau, telina si seminte de floarea soarelui neprajite. Pe langa faptul ca actioneaza la nivelul tesutului glandular si produc cresterea sanilor, aceste produse contin numerosi antioxidanti care te protejeaza impotriva cancerului de san.

4. Masajul regulat

Masarea sanilor imbunatateste circulatia sangelui, tonifiaza tesuturile si sporeste cresterea sanilor. Masajul trebuie sa se produca regulat pentru un rezultat vizibil in timp. Maseaza zilnic zona sanilor (de doua ori pe zi), efectuand miscari circulare lente timp de 10 minute.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.