Setari Cookie-uri

Secretele unui abdomen de invidiat ca al lui Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger este una dintre putinele celebritati care se poate mandri cu un abdomen perfect. Nu-i de mirare ca ori de cate ori are ocazia isi etaleaza talia de invidiat purtant haine sexy care ii pun in valoare trupul de zeita.

Nicole Scherzinger este una dintre putinele celebritati care se poate mandri cu un abdomen perfect. Nu-i de mirare ca ori de cate ori are ocazia isi etaleaza talia de invidiat purtant haine sexy care ii pun in valoare trupul de zeita.

Iti doresti si tu un abdoment tonifiat de invidiat ca al vedetei? Iata mai jos cateva dintre trucurile la care apeleaza Nicole pentru a fi mereu in forma:



1. Lucreaza la sala

Mergi la sala de doua trei ori pe saptamana si lucreaza-ti intens musculatura abdominala. Pentru inceput incalzeste-te 10-15 minute pe banda de alergare, unul dintre aparatele de fitness care modeleaza armonios trupul. Cand simti ca obosesti mergi relaxat timp de 1 minut, apoi repeta alergarea marind viteza. Cantareata isi mentine forma fizica alergand de fiecare data cel putin 40 de minute pe banda. De asemenea, combina antrenamentul cu alte exercitii menite sa-i dezvolte aronios trupul.

2. Repeta cu regularitate anumite exercitii de fitness

Exercitiile de fitness care-i lucreaza foarte bine muschii abdominali nu lipsesc din programul de ingrijire al vedetei. Iata o parte dintre acestea:

- Aseaza-te pe spate, indoaie genunchii si intinde bratele in fata. Executa 15-20 ridicari usoare spre stanga , apoi fa o pauza de cateva secunde si repeta aceleasi miscari si pentru partea dreapta.

- Aseaza-te pe spate cu bratele usor departate si palmele lipite de podea. Ridica picioarele si coboara-le incet incercand sa nu atingi podeaua. Cat timp lucrezi acest exrcitiu tine abdomenul incordat; repeta de 25 de ori.

3. Danseaza


Dansul nu este doar o activitate care te binedispune. Reprezinta si o modalitate placuta de a lupta contra kilogramelor in plus. Asa cum ai observat, Nicole se misca formidabil pe scena. Insa, indubitabil, in spatele coregrafiilor de succes stau foarte multe ore de munca si antrenament.

Noi te sfatuim sa imbini utilul cu placutul. Lucreaza-ti abdomenul in timp ce dansezi. Asadar, porneste muzica si inspira-te putin din miscarile sexy ale cantaretei. Danseaza minim 40 de minute pe melodii care te binedispun. Vei consuma foarte multe calorii distrandu-te fara sa simti cum trece timpul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.