Setari Cookie-uri

Reteta pentru sex: Dieta afrodiziaca

Stiai ca pofta de sex nu vine doar pe moment, ci aceasta poate fi formata pe parcursul unei zile intregi?

Stiai ca pofta de sex nu vine doar pe moment, ci aceasta poate fi formata pe parcursul unei zile intregi?

Te invit sa poftesti in tainele bucatariei, acolo unde vei gasi cateva ingrediente afrodiziace, perfecte pentru a iti condimenta viata sexuala. Anumite alimente contin substante care, o data ajunse in corp, stimuleaza impulsurile sexuale. Iubirea trece si prin stomac, nu? Asa ca hai sa ne punem pe treaba.

Dieta afrodiziaca trebuie tinuta o zi intreaga si include trei mese bogate:

Mic dejun: lapte cu fulgi de ovaz, nuci si banane


Reteta pentru sex: Mic dejun

Ovazul ajuta la scaderea colesterolului in timp ce nucile sunt o sursa buna de acizi grasi omega 3, cunoscuti pentru faptul ca stimuleaza placerile ascunse din creier.

Bananele sunt bogate in potasiu si vitamina B. Ele ajuta la relaxarea mushilor corpului si regleaza cantitatea de zahar din sange.

Pranz: piept de pui cu parmezan si usturoi


Reteta pentru sex: pranz

Mod de preparare: condimenteaza pieptul de pui cu sare, piper si rozmarin. Pune-l la cuptor pentru aproximativ 30 de minte. Intre timp rade parmezan si taie marunt usturoiul. Imediat cum ai scos puiul din cuptor, adauga parmezanul ras din belsug si usturoiul. Ca garnitura foloseste cateva ciupercute fierte.

Pieptul de pui este varianta sanatoasa la carnea rosie, pe cand parmezanul, usturoiul si ciupercutele reprezinta adevarate alimente afrodiziace.

Gustare: telina cruda cu unt de arahide


Reteta pentru sex: gustare

Chiar daca untul de arahide este o bomba de calorii, o data la cateva saptamani poti face o mica exceptie. Telina contine androsteron, un hormon masculin care reuseste sa atraga femeile. Odata mancata, telina elimina acest hormon care este eliberat prin glandele sudoripare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.