Setari Cookie-uri

Siguranta inainte de toate

Pronuntat, siguranta nu pare un cuvant cu foarte mare putere.Poate anumite forme ale lui ne mai pot convinge uneori de unele lucruri.Cand spunem "sigur ca da", "cu siguranta", "desigur" vedem sau percepem o anumita putere si influenta a acestui cuvant.

Pronuntat, siguranta nu pare un cuvant cu foarte mare putere.Poate anumite forme ale lui ne mai pot convinge uneori de unele lucruri.Cand spunem “sigur ca da”, “cu siguranta”, “desigur” vedem sau percepem o anumita putere si influenta a acestui cuvant.

Cuvintele sunt facute sa exprime o stare de fapt, un sentiment, un gand, o dorinta, o actiune.Ca ne dam seama sau nu, in toate acestea este implicit inteleasa starea de siguranta, sentimentul de siguranta, dorinta de a fi in siguranta, actiunile pe care le facem pentru a ne asigura de aceasta siguranta.

E valabil in toate momentele vietii noastre, chiar si cand mergem in concediu.Desi este o periada in care parca ne-am fi lasat orice urma de ratiune acasa si am fi luat in bagaje cu noi doar libertatea si lipsa de griji, asigurarea sigurantei este o necesitate.Presupune a fi putin mai calculati decat ne dorim sa fim in concediu, sa nu ne pripim si pare ca ne strica tot cheful de distractie.Dar daca nu o luam in calcul, riscam sa nu mai avem motiv de distractie.

Pentru reusita oricarui concediu exista unele reguli ce trebuiesc avute in vedere inainte, in timpul si dupa concediu.Finalul si multumirea de la sfarsitul vacantei merita efortul.

Sa urmam in pasi mici etapele unei vacante de vis, traite la cote maxime(de siguranta):

1.Prospectarea pietei: nu va repeziti in prima agentie de turism, nu va opriti la prima oferta facuta de aceasta, incercati sa faceti impreuna cu agentia o oferta mai buna pentru ambele parti.S-ar putea sa fiti surprinsi cat de deschise sunt agentiile unor sugestii care vin de la clienti.

2.Impuneti-va un plafon de cheltuieli pe care aveti de gand sa le faceti.Incercati sa nu depasiti acest plafon, nu aruncati cu banii.La intoarcerea din vacanta....

3.Cautati informatii meteo, ca sa nu aveti surprize neplacute la fata locului.

4.Faceti o lista cu lucrurile pe care le puneti in valiza la plecare, pentru ca aceasta sa nu fie mai goala la venire(se uita o multime de lucruri prin hotel, de care veti avea nevoie acasa).Plus ca veti realiza singuri si care lucruri nu sunt realmente necesare.

5.Faceti rost de toate telefoanele posibile si imaginabile, caestea v-ar putea salva viata daca le aveti(numerele de telefon ma refer).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.