Setari Cookie-uri

Creme minune

Sunt o multime de creme care ne promit corpuri de zeite, tenuri de portelan, o viata superba si plina de succes.

Sunt o multime de creme care ne promit corpuri de zeite, tenuri de portelan, o viata superba si plina de succes.

Le incercam dar suntem total dezamagite de ele. Trebuie intai sa realizam ca ele ne vor fi de folos daca ne transformam modul de viata si in ceea ce priveste alimentatia, exercitiile fizice si de asemenea sa incercam sa evitam cat mai mult stresul, el fiind o cauza majora a fluctuatiilor de greutate.

Cunosc femei care mananca mult si total nesanatos si se mira ca nu le ajuta cu nimic noua crema remodelanta achizionata, foarte scumpa de altfel.

Cremele singure nu fac minuni! Incepe prin a-ti controla modul de alimentatie, asigura corpului tau cei doi litri necesari de apa pe zi, fa macar 15-20 minute de exercitii fizice zilnic, incearca sa nu mananci dupa ora 7, dormi cel putin 8 ore, gandeste optimist si atunci vei vedea si rezultatele cremei.

Cel mai important e sa fii consecventa si sa nu te astepti sa vezi rezultatele imediat. De obicei apar dupa primele 2 luni. ' Dar ma dau de o saptamana cu crema aceea si nu se vedea nimic asa ca am aruncat-o. Oricum nu era buna si nu ma ajuta deloc >>. Iti suna cunoscut ? Daca incepi astfel nu vei ajunge nicaieri.

Trebuie intai sa-ti doresti o schimbare in viata ta, o schimbare in bine si sa ai puterea sa te tii de ea. Sa realizezi ca un mod de viata sanatos te va face sa fii fericita, linistita, apreciata si astfel iti vei regasi increderea in tine.

Elementele de baza ale unui corp superb sunt: exfolierea, hidratarea, tratarea zonelor problema. O data pe saptamana ai nevoie de un scrub. Acesta iti va face pielea neteda si catifelata. Pasul urmator este hidratarea.

In primul rand cei doi litri de apa pe zi, o crema puternic hidratanta pentru corp folosita dimineata si seara si pielea ta va fi rasfatata complet iar tu vei simti o adevarata placere sa o atingi.
Ultimul pas este tratarea zonelor problema. Au aparut o multime de creme (pentru vergeturi, pentru celulita, pentru fermitate) care se adreseaza fiecarei parti a corpului.

Acum nu mai ai nici un motiv sa amani contractul tau de frumusete. Incepe chiar acum sa-ti schimbi viata. Nu uita: cremele fac minuni daca tu esti dispusa sa le oferi mediul propice pentru a-si manifesta efectele benefice.

Un articol de Ana Nisipeanu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.