Setari Cookie-uri

Schimbare de jos in sus

E placut sa te simti bine in corpul tau. Si totusi puine femei reuesc sa faca asta. Poate ca nu esti cea mai frumoasa femeie din lume, dar poti face ceva pentru a te simti bine si asta nu prin operatii complicate si riscante, ci prin dieta si printr-un stil de viata sanatos.

E plcut s te simi bine in corpul tu. i totui puine femei reuesc s fac asta. Poate c nu eti cea mai frumoas femeie din lume, dar poi face ceva pentru a te simi bine i asta nu prin operaii complicate i riscante, ci prin dieta i printr-un stil de via sntos.

Schimbarea nu inseamn intotdeauna ceva radical aa c iat in continuare un top ce ar vrea s schimbe femeile la ele i cum se poate face asta prin alimentaie.

10. S incepem cu ....sfaritul. La coada listei se afl picioarele, mai exact clcaiele uscate i crpate. Cauzele pot fi mersul pe jos, statul in picioare, supraponderalitatea, probleme de sntate precum diabetul, psoriazisul sau altele, igiena inadecvat, varsta, dar mai ales lipsa unor vitamine si minerale precum vitamina E, calciu, fier, zinc, acizi grai omega 3. Acest lucru poate fi imbuntit signifiant. Incepe s mnanci cu ulei de msline i ulei de pete, iar ca suplimente sunt bune: omega 3 si 6.

9. Apoi urmeaz zambetul i dinii. Aproape un sfert din populaie nu este mulumit de aspectul dinilor i zambetului lor. Tutunul, cafeaua, ceaiul si bauturile carbogazoase contin anumite substante ce afecteaza culoarea dintilor. Alimente bune pentru dini sunt produsele bogate in calciu, legumele cu frunze verzi i nucile. Cat despre buze, este destul de dificil s imbunteti aspectul acestora printr-o dieta, dar alimentele bogate in vitamina C i zinc sunt eseniale in producerea colagenului.

8. A venit i randul braelor, mai exact a aspectului neplcut pe care o are pielea in spatele acestora, piele lsat sau care seamn cu o umfltur. Soluii? Gtete cu ulei de pete, iar ca suplimente nutriionale poi lua multivitamine, omega 3 sau 6.

7. Mainile- ne folosim de ele zilnic. Unghiile spun multe despre o persoan, dar i aspectul acestora poate fi schimbat in bine prin diet. Petele albe de pe unghii indic o deficien de zinc, aa c include in meniul tu nuci, ou i carne de miel. Pentru unghii crpate consum alimente bogate in calciu, iar pentru unghii mai puternice, care nu se rup cu uurin sunt indicate seminele.

6.
Ochii - oglinda sufletului sau mai de grab a stilului nostru de via. Facei diferena intre ochii clari i odihnii dup un somn bun i cei roii i inceoai dup o noapte alb sau care au stat in fum de igare. Alimente bune pentru ochi sunt: morcovii, murele, fragii, pepenele etc. Usturoiul i vitamina B ajut la reducerea roeii ochilor iar magneziul pentru ochi luminoi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.