Setari Cookie-uri

4 Secrete de vedete

Intotdeauna am tanjit dupa stralucirea si aspectul sanatos al podoabelor capilare ale vedetelor dar m-am resemnat cu gandul ca ele folosesc produse foarte scumpe care se gasesc numai in saloanele de "fite". Asta, pana in ziua in care am descoperit ca vedetele isi intretin parul prin metode naturiste cunoscute inca de pe vremea Cleopatrei. Va voi dezvalui patru secrete a patru vedete: la indemana oricui, ocupa putin timp si nu ard la buzunar!

Intotdeauna am tanjit dupa stralucirea si aspectul sanatos al podoabelor capilare ale vedetelor dar m-am resemnat cu gandul ca ele folosesc produse foarte scumpe care se gasesc numai in saloanele de "fite". Cel putin pana in ziua in care am descoperit ca vedetele isi intretin parul prin metode naturiste cunoscute inca de pe vremea Cleopatrei. Va voi dezvalui patru secrete de vedete: la indemana oricui, ocupa putin timp si nu ard la buzunar!

Parul lui Penelope Cruz te-a facut mereu invidioasa? Afla ca ea foloseste, pentru o stralucire orbitoare, ulei de masline: o masca din acest ulei, aplicata saptamanal iti va aduce parul la rezultatul dorit! Poti face aceasta masca ungand parul cu ulei sau punand uleiul intr-un castron de lemn cu dechidere mare. Scufunda-ti apoi parul in el, avand grija ca toata lungimea lui sa fie scaldata in aceasta licoare binefacatoare.

A avea un par lung si sanatos a fost, este si va fi o incercare grea pentru fiecare femeie. Nu si pentru Laetitia Casta care este si imaginea unui produs pentru ingrijirea parului a unei firme cunoscute.

Intretinerea parului lung este ingreunata de factorii exteriori care actioneaza asupra lui, de- a lungul aniilor in care creste pentru a ajunge la nivelul braului. Praful, razele nocive ale soarelui, vantul, frigul, nivelul de poluare a aterului cat si de factorul intern esential, hrana afecteaza structura parului. Secretul Laetitiei in mentinerea unui fir lung si sanatos este un regim echilibrat de viata , o combinatie intre mancare organica si un program de sport de la care nu se abate.

Aparitia lui Jennifer Lopez pe covorul rosu atrage mereu lumina reflectoarelor si asta nu numai din cauza frumusetii si notorietatii sale sau a rochiilor haute couture semnate de cei mai mari designeri, ci si prin naturaletea podoabei capilare. Aceasta calitatea a parului , spune vedeta ca o obtine prin uscarea naturala si nu cu ajutorului produselor electrice. Onduleurile ei elastice pastreaza vie samanta sa latina.

Binecunoscuta si preferata barbatiilor, nuanta aurie a parului vopsit este si cea mai daunatoare. Purtatoarele acesteia trebuie sa se vopseasca in fiecare luna pentru a nu lasa sa se vada culoarea naturala , lucru ce afecteaza cel mai mult radacina , in cele mai multe cazuri provocand caderea firelor. O reprezentata de seama a acestei categorii este Naomi Watts , care ne dezvaluie secretul ei in prevenirea caderii parului: isi maseaza in fiecare seara scalpul cu alifie de propolis. Rezultatele se vad mai greu, in cca. 4-5 luni, dar nu veti ramane dezamagite!


Un articol de Gabriela Ciobanu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.