Setari Cookie-uri

Ai incredere in tine?

Se stie foarte bine ca oamenii ne percep in modul in care ne percepem fiecare in parte. Nimeni nu va crede ca suntem persoane increzatoare daca la fiecare pas privim in pamant sau in momentul in care cineva intra in discutie cu noi ii evitam in orice mod privirea.

Se stie foarte bine ca oamenii ne percep in modul in care ne percepem fiecare in parte. Nimeni nu va crede ca suntem persoane increzatoare daca la fiecare pas privim in pamant sau in momentul in care cineva intra in discutie cu noi ii evitam in orice mod privirea. Daca nu avem o parere buna despre propria persoana, atunci sa nu ne asteptam ca ceilalti sa isi creeze o impresie buna despre noi.

A fi increzatoare nu tine numai de modul in care ne imbracam sau de faptul ca suntem in fiecare moment in pas cu moda, ci trebuie sa ne simtim extraordinar de bine in pielea noastra si sa fim sigure pe noi in fiecare situatie. Care este secretul? Trebuie sa stim intotdeauna ce stil ni se potriveste.

Exista moduri in care, desi nu avem o dispozitie extraordinara intr-o anumita zi, putem crea aceasta impresie de femeie hotarata si puternica. Totul tine de atitudine, dar si de modul in care ne imbracam. Trebuie sa purtam intotdeauna haine care ni se potrivesc, care au si putin fler. Trebuie sa incercam sa aratam cat putem de bine oricand. Pentru a ne imbraca in cel mai potrivit mod putem urma cativa pasi simpli. Vom fi uimite sa observam ca exista mici lucruri care pot schimba foarte mult prima impresie pe care si-o pot crea cei din jurul nostru si mult mai important, pot schimba imaginea despre propria persoana.

Poarta intotdeauna hainele care ti se potrivesc

Felul in care ti se potrivesc hainele iti pot schimba in totalitate look-ul. In momentul in care iti doresti sa pari increzatoare alege hainele care ti se potrivesc si nu cele care s-ar potrvi persoanei care te doresti. Spre exemplu: perechea de pantaloni. Nu purta niciodata pantaloni exagerat de stramti, chiar daca ai impresia ca iti subtiaza picioarele, ca purtandu-i vei arata mai slaba. Vei uita cu siguranta de acest aspect in momentul in care va trebui sa te asezi. In plus, pantalonii foarte stramti favorizeaza aparitia celulitei, deoarece pielea ta nu mai respira.

Cea mai buna alegere o reprezinta pantalonii care ti se potrivesc la fix, aceia in care te simti tu cel mai bine (care iti permit, spre exemplu, sa faci o genuflexiune). Sunt singurii in care vei arata extraordinar. Poarta jachete, paltoane, rochii cambrate in talie fiindca sunt extrem de feminine si iti vor face formele sa para si ele feminine!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.