Setari Cookie-uri

(P)Slabire ultrarapida pentru un trup suplu. Inclus CERTIFICAT DE GARANATIE

Dupa mesele festive din aceasta perioada, este indicata o cura de slabire, combinata cu o serie de tratamente de remodelare corporala, slabire rapida, ritualuri de frumusete si hidratare cu aur, proteine de perle sau caviar si uleiuri esentiale.

Dupa mesele festive din aceasta perioada, este indicata o cura de slabire, combinata cu o serie de tratamente de remodelare corporala, slabire rapida, ritualuri de frumusete si hidratare cu aur, proteine de perle sau caviar si uleiuri esentiale. Toate acestea va vor ajuta cu siguranta sa pierdeti centimetri pusi pe coapse, solduri, fese, burtica. Ce sa mai vorbim despre celulita, aparuta dupa numai cateva zile in care ne-am delectat cu sarmalute, piftie sau carnaciori... Pentru mult hulita celulita va propunem tratamentul NR1 executat cu vacuum endermologic !

Stim cu totii ca bugetul pentru cheltuieli la inceput de an este diminuat, de aceea salonul PerfectContur vine cu reduceri noi, tratamente noi, care vor satisface si cele mai exigente gusturi !

Oferta

perioada de valabilitate: 09 - 31 ianuarie 2008

10 sedinte de endermologie / vacuum (20') -140 RON
10 sedinte vacuum + vibratie - marire bust (15') - 100 RON
10 sedinte endermologie drenaj limfatic (15') - 100 RON
10 electrostimulari (45') + 5 fastslim (15') - 110 RON

OFERTE VALABILE IN INTERVALUL ORAR 10-16.30, DE LUNI PANA VINERI

10 impachetari drenante si de slabire SNELLING - 200 RON
10 impachetari cu alge si spirulina anticelulitice - 200 RON
10 impachetari anticelulita si vergeturi RIVITALIZING - 200RON
10 impachetari Fitogel C - 250 RON

Aceste impachetari sunt executate pe 2 zone (burta-genuchi). Ofertele de mai sus sunt valabile in orice interval orar.

Ca o noutate absoluta in Romania, PerfectContur va aduce ' CERTIFICATUL DE GARANTIE >> , pentru tratamentul de slabire rapida cu fase! Astfel, garantam ca veti pierde cel putin 6 centimetri din circumferinta corpului dumneavoastra, dupa numai 1 ora de terapie! De asemenea putem garanta ca acest rezultat se mentine minimum o luna de zile. Ce altceva ai de pierdut? 6, 7 centimetri... mai mult ? Te asteptam la salonul nostru pentru o evaluare absolut gratuita si o prima impachetare. Acest tratament poate fi efectuat si de persoane care prezinta varice sau vase de sange sparte.
Kudika
9 Ianuarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.