Setari Cookie-uri

Volum pentru par

In fiecare zi aceeasi problema: parul tau este lipsit de volum si nu stii ce sa-i mai faci pantru a-i da putina vitalitate, sa nu mai stea parca lipit de cap

In fiecare zi aceeasi problema: parul tau este lipsit de volum si nu stii ce sa-i mai faci pantru a-i da putina vitalitate, sa nu mai stea parca lipit de cap. Desi nu este tocmai linistitor pentru tine, iti spunem totusi ca multe femei se confrunta cu aceasta problema. Si parca pe masura ce se prelungeste in timp devine tot mai frustranta. Evident ca la un moment dat inveti sa accepti ca nu vrea si asta este, insa exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de a renunta definitiv la visul de a avea un par voluminos, ca in reclame.

Ce sa nu fac?

1. In primul rand sa nu va pieptanati cand parul este inca ud, deoarece astfel isi va pierde elasticitatea si firul va fi intins in exces, pierzandu-si volumul natural.

2. Se stie ca parul mai lung pare mai lipsit de volum decat atunci cand este ceva mai scurt. Daca va plac tunsorile medii si vi se potrivesc, puteti sa incercati si aceasta varianta. Daca insa va doriti un par lung si voluminos, incercati suvitele de diferite lungimi. Si suvitele mai deschise pe parul natural dau impresia de volum.


3. Evitati sampoanele 2in1, care desi sunt comode au in general drept rezultat un par moale si lipicios, din cauza excesului de substante de intretinere si reparare a firului de par. Nici balsamul nu se recomanda a fi folosit dupa fiecare spalare deoarece intinde si inmoaie. Daca aveti parul uscat incercati mai bine o masca hranitoare aplicata inainte de spalare.

4. Nu dormiti cu parul prins foarte tare in elastic si in general nu abuzati de aceste elastice de par care il rod si daca sunt stranse prea puternic afecteaza si radacina parului.

5. Nu folositi foenul prea fierbinte, mentineti o distanta de aproximativ 20 de centimetri de par si nu insistati foarte mult asupra unei suvite. Caldura exagerata mareste secretia de sebum si reduce semnificativ volumul.

Ce e de facut?

1. Aveti foarte mare grija cand alegeti produsele destinate ingrijirii parului, care trebuie sa fie perfect adecvate tipului vostru de par sau problemelor pe care le intampinati. Oricat de mult l-ati iubi, nu este cazul sa impartiti samponul cu iubitul vostru deoarece cu siguranta aveti alte necesitati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.